Pozovite prijatelja u Club Live 100

LOSION ZA SKIDANJE ŠMINKE - SWISSO LOGICAL

ZA OSVEŽAVAJUĆE ČISTU KOŽU

ISPORUKA DO 5 DANA

Uz zagarantovan Zepter kvalitet, Swisso Logical losion za skidanje šminke je rešenje koje nežno uklanja dugotrajnu šminku bez oštećenja kože. Proizveden u Švajcarskoj, ovaj losion za skidanje šminke ne ostavlja ništa za sobom dok bez napora uklanja dugotrajnu šminku, čak i vodootpornu maskaru.
UČINITE KOŽU TEMELJNO ČISTOM I ZDRAVOM

Swisso Logical losion za skidanje šminke ne izaziva iritacije i peckanje, uklanja sve tragove šminke i nečistoća, i osvežava kožu. Obogaćen EKSTRAKTOM BILJKE EHINACEA, podstiče prirodni odbrambeni sistem kože i daje joj vlažnost. Deluje u dve faze: uklanja nečistoće i šminku, a ujedno neguje kožu i sprečava njeno isušivanje. Savršeno čista koža je bitan preduslov za efikasno delovanje anti-ageing tretmana.
ITEM CODE
PNK-411
NAZIV PROIZVODA
LOSION ZA SKIDANJE ŠMINKE - SWISSO LOGICAL
BRUTO TEŽINA [KG]
0,18
NET WEIGHT [KG]
0,17
Share on:

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.