Pozovite prijatelja u Club Live 100

NOĆNA KREMA ZA SUVU I OSETLJIVU KOŽU - SWISSOLOGICAL

LEPI POSLE DOBROG SNA

ISPORUKA DO 5 DANA

 
Kada se probudite, vaša koža će biti mekša, hidrirana i blistava. Krema je pogodna za suvu/osetljivu kožu, a njeni ključni sastojci, kao što je ekstrakt biljke EHINACEA, podstiču aktivnost ćelija, dok JOJOBA i SKVALAN vlaže kožu i čine je mekom.
 
 
 
DUBINSKA HIDRATACIJA
 
Swisso Logical noćna krema proizvodi se u inovativnoj laboratoriji Zepter Cosmetics u Švajcarskoj. Formula za suvu/osetljivu kožu sadrži aktivne biljne sastojke koji hrane i regenerišu kožu, jačaju njen odbrambeni mehanizam i održavaju optimalnu vlažnost.
 
Upotreba: Početi od sredine lica i polako umasirati kremu potezima naviše. Naneti kremu na sredinu čela i masirati od početka obrva prema spolja. Za najoptimalnije rezultate, naneti uveče posle hidro-lifting seruma.
 
ITEM CODE
PNK-406-D
NAZIV PROIZVODA
NOĆNA KREMA ZA SUVU I OSETLJIVU KOŽU - SWISSOLOGICAL
BRUTO TEŽINA [KG]
0,16
NET WEIGHT [KG]
0,14
Share on:

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.