Pozovite prijatelja u Club Live 100

NOĆNA KREMA ZA MASNU I NORMALNU KOŽU - SWISSO LOGICAL

BESPREKORNA KOŽA DOK SPAVATE

ISPORUKA DO 5 DANA

 
Noćna Swisso Logical krema sprečava prevremeno starenje kože usled gubitka kolagena, delovanja stresa i ekstremnih vremenskih uslova. Nakon buđenja, otkrićete da je vaša koža postala mekša, dobro hidrirana i blistava. Glavni organski sastojci, kao što je ekstrakt EHINACEE, pogodni su za normalnu/masnu kožu i podstiču aktivnost ćelija, dok JOJOBA i SKVALAN hidriraju i vlaže kožu.
ŠVAJCARSKI PROIZVOD ZA NEGU KOŽE
 
Swisso Logical noćna krema nastala je u Zepter kozmetičkoj laboratoriji u Švajcarskoj. Noćna krema za normalnu/masnu kožu sadrži hranljive sastojke i formulu za regulaciju lučenja sebuma koja sprečava prekomeran sjaj kože.


Upotreba: Početi od sredine lica i polako umasirati kremu potezima naviše. Naneti kremu na sredinu čela i masirati od početka obrva prema spolja. Za najoptimalnije rezultate, naneti uveče posle hidro-lifting seruma.
ITEM CODE
PNK-406-N
NAZIV PROIZVODA
NOĆNA KREMA ZA MASNU I NORMALNU KOŽU - SWISSO LOGICAL
BRUTO TEŽINA [KG]
0,16
NET WEIGHT [KG]
0,14
Share on:

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.