• Uklonite proizvod
  Prihvatiti
  Otkazati
  Ukupna cena: 0,00 RSD
O nama
PROFIL KOMPANIJE
Živi bolje. Živi duže.


Zepter International je multi-brend, multinacionalna kompanija koja proizvodi, prodaje i distribuira ekskluzivne, visokokvalitetne proizvode, uglavnom putem sopstvene prodajne mreže, ali i u svojim prodajnim salonima.

Zajedno sa Zepter Finance Holding AG, vodećom kompanijom iz oblasti finansija, bankarstva i osiguranja, ona posluje u okviru Zepter grupe.

Od svog osnivanja, kompanija Zepter International je ustanovila vrlo visoke standarde kvaliteta i postala bitan deo života miliona ljudi širom sveta.

Svakih 10 sekundi negde u svetu započne nova prezentacija Zepter proizvoda, jer je kompanija Zepter prisutna na 5 kontinenata, u više od 60 zemalja sveta.

Kompanija Zepter poseduje 7 fabrika u Švajcarskoj, Nemačkoj i Italiji i više od 320.000 m2 poslovnog prostora na najboljim lokacijama u metropolama širom sveta.

Proteklih 30 godina bile su veoma uspešne za kompaniju Zepter, čije proizvode je kupilo više od 80.000.000 zadovoljnih korisnika.

Uspehu kompanije Zepter doprinose vizija, inovativni proizvodi vrhunskog kvaliteta i jedinstven sistem prodaje sa više od 100.000 reprezentanata i konsultanata širom sveta. Ponosni smo na naše izvanredno obučene menadžere i konsultante, koji nadahnuto i motivisano šire Zepter misiju zdravlja i lepote:

Živi bolje. Živi duže.


ZEPTER PRODAVNICE
Prodavnice u više od 40 zemalja


Iako se kompanija Zepter prvenstveno bavi direktnom prodajom putem lične prezentacije proizvoda,  Zepter International poseduje i brojne prodavnice i salone koji se nalaze u najprestižnijim ulicama velikih gradova kao što su Atina, Barselona, Beograd, Budimpešta, Čikago, Monte Karlo, Moskva, Minhen, Pariz, Prag, Vankuver, Varšava, Zagreb...

Proizvodi i ambijent modernih i elegantnih prodavnica najbolje odražavaju Zepterovu filozofiju: sve je usmereno ka poboljšanju zdravlja i kvaliteta zivota. Stoga, ulaskom u jedno od ovih luksuznih prodajnih mesta osetićete se opušteno i zadovoljno, a svaki proizvod koji kupite predstavljaće ulaganje u vaše zdravlje i vaš budući način života.

UĐITE I ISKUSITE ZEPTEROVU FILOZOFIJU.


ZEPTEROVE ZGRADE
Kompanija na 5 kontinenata


Kompanija Zepter poseduje više od 320.000 m2 poslovnog prostora širom sveta. Zepterove karakteristične zgrade smeštene su u svetskim metropolama, na 5 kontinenata. Pridružite nam se u našim prestižnim sedištima širom sveta!


PODACI FIRME:
 
 • Zepter International
 • Bulevar Mihaila Pupina 117
 • Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta. Šifra delatnosti:  4791
 • Matični broj: 07465424
 • Poreski broj: RS 100000400
 • https://shop.zepter.rs/
 • 011/311-3233
 • office@zepter.rs

 
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".