• Uklonite proizvod
    Prihvatiti
    Otkazati
    Ukupna cena: 0,00 RSD
Otvori kao PDF dokument
Dobro došli u Zepter ClubLive100!


Članstvo u klubu je besplatno i garantuje Vam:

 
- Do 10% popusta na Zepter proizvode
- Do 20% popusta na Zepter Cosmetics&Luxury
- Mogućnost da u Klub besplatno učlanite neograničen broj ljudi i da na njihovu prvu kupovinu ostvarite premiju do 8%
- Dva besplatna lekarska pregleda godišnje u ordinaciji Zepter Medical i nutricionističko savetovanje
- Tri besplatna tretmana BIOPTRON svetlosnom terapijom
- 50 sati edukacije godišnje i pristup stručnim informacijama o najnovijim naučnim i medicinskim istraživanjima iz oblasti zdravlja
- Savete lekara i stručnjaka iz oblasti zdravlja i lepote
- Personalizovane pozivnice za medicinske i naučne seminare i kongrese
- Specijalne promotivne ponude 
- 20% popusta na karte u operi i pozorištu “Madlenianum“
- 10% popusta na usluge svih Zepter hotela 
- 10% popusta na usluge stomatološke ordinacije Zepter Dental, besplatan prvi pregled i dijagnostiku
- Do 15% popusta u prodavnicama Carpisa i multibrend fashion shop-a LIP Beograd 
- 10% popusta na proslave rođendana u dečijem centru za rekreaciju „Zdravo dete“
- 10% popusta na mesečne članarine u fitnes klubovima „Dr Feelgood“
- Ponude za zaposlenje, na koje članovi Kluba imaju pravo prvenstva.
 
Vaš Zepter
 
Call centar: 011/311 32 33, shop.zepter.rs
 
 
Uslovi ZEPTER ClubLive100 

1.Cilj

Zepter ClubLive100 je program kompanije ZEPTER International DOO Beograd, Bul. Mihaila Pupina br. 117 – Novi Beograd, MB: 07465424, PIB: 100000400 (u daljem tekstu: ZEPTER). Povlastice ClubLive100 važe širom sveta za registrovane članove prilikom onlajn kupovine, kupovine preko konsultanata ili u zvaničnim ZEPTER prodavnicama (http://www.zepter.rs/shops). Član Zepter ClubLive100 ima pravo na popuste prilikom svake onlajn kupovine i/ili kupovine u zvaničnim ZEPTER prodavnicama (http://www.zepter.rs/shops), kao i na premije i personalizovane pozivnice. Članstvo u Zepter ClubLive100 je besplatno.

2. Kvalifikovanje za članstvo

Kako bi postao član Zepter ClubLive100, klijent treba da se registruje, dostavi tražene podatke i prihvati uslove Kluba. Klijent treba da bude punoletan i da ima registrovanu poštansku adresu. ZEPTER zadržava pravo da zatraži dokumentaciju koja potvrđuje identitet klijenta. Informacije koje klijent daje treba da budu kompletne i tačne kako bi mogao da koristi povlastice Zepter ClubLive100. Podaci moraju biti redovno ažurirani preko naloga za registraciju ili kontaktiranjem Službe za podršku kupcima (clublive100@zepter.rs). ZEPTER nije odgovoran ukoliko član Kluba nije dobio karticu ili neku drugu povlasticu zbog zastarelih ili netačnih ličnih podataka. U Zepter ClubLive100 može se učlaniti samo jednom.

3. Lični podaci

Prilikom registracije i dostave podataka, član Zepter ClubLive100 daje odobrenje za korišćenje ličnih podataka i podataka o kupovnim navikama i potrebama. Član Zepter ClubLive100 saglasan je da ove podatke može obraditi treće lice u ime ZEPTERA i da ih može proslediti nacionalnim ili internacionalnim članovima kompanije Zepter. U ovom slučaju, primenjuje se politika čuvanja privatnosti navedena na sajtu www.zepter.com.

4. Uslovi korišćenja

Svaki član Zepter ClubLive100 posle registracije dobija člansku karticu i svoj identifikacioni broj. Član treba da koristi svoju Zepter ClubLive100 karticu u skladu sa navedenim uslovima. Zepter zadržava diskreciono pravo da prekine ili raskine članstvo ukoliko vlasnik kartice ne ispunjava tražene uslove. U tom slučaju, kartica mora biti vraćena na zahtev kompanije i ista ostaje u vlasništvu ZEPTERA.

5. Povlastice

a. Popust prilikom kupovine: Član Zepter ClubLive100 ima pravo na popust do 10% prilikom svake kupovine ZEPTER proizvoda, koji se odmah obračunava na preporučenu maloprodajnu cenu. Popusti važe za proizvode na veb stranici http://www.zepter.rs/shops i prilikom kupovine preko konsultanta. Ovi popusti ne mogu se kombinovati sa drugim prodajnim ponudama i akcijama.
b. Personalizovane povlastice: Član Zepter ClubLive100 će dobijati pozivnice za seminare, proslave i promocije novih proizvoda, kao i specijalne promotivne ponude. Pored toga, dobijaće informacije o najnovijim proizvodima, medicinskim istraživanjima, lutrijama, savete iz oblasti zdravlja i lepote, kao i informacije o sponzorstvima, dobrotvornim akcijama i drugim događajima koje ZEPTER organizuje za svoje kupce.
c. Premija: Ukoliko član Zepter ClubLive100 preporuči novog člana u Klub, stiče pravo na novčanu premiju do 8% od iznosa prve kupovine novog člana, umanjenu za važeće poreze, doprinose i moguće bankarske troškove. Premija se isplaćuje u odgovarajućoj dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan isplate. Novčana premija će biti isplaćena kada novi član kompletno otplati i primi proizvod. Premija se može iskoristiti samo u zemlji u kojoj je registrovan član koji je dao preporuku za Zepter ClubLive100, a najmanji iznos premije je 100 RSD. Ona se ne može kombinovati s drugim ponudama i akcijama (član 5a). Iznos novčane premije može se akumulirati od kupovina koje je ostvarilo nekoliko preporučenih članova istog preporučioca. Novčana premija akumulirana na jednoj kartici ne može se preneti na drugu karticu. Iznos osnovice za novčanu premiju dobija se tako što se od vrednosti prodatog proizvoda odbije PDV i/ili drugi porezi. Kompanija zadržava pravo izmene osnovice za premiju. Novčana premija važi godinu dana od sticanja prava na istu. Novčana premija se može iskoristiti samo pozivom na broj kartice Zepter ClubLive100. ZEPTER može zatražiti od člana podatke o njegovoj/njenoj banci i druge relevantne podatke radi isplate novčane premije. Zepter ne snosi odgovornost za kašnjenje isplate premije ako do kašnjenja dođe krivicom člana Zepter ClubLive100.
 
6. Saopštenja

Članovi Zepter ClubLive100 saglasni su da svakog meseca dobijaju informacije o vrednosti svoje premije, kao i najnovije vesti poštom, mejlom, preko društvenih medija ili SMS-om. Ukoliko član više ne želi da dobija takve informacije, može se odjaviti onlajn zahtevom ili dostavljanjem zahteva na e-mail adresu: clublive100@zepter.rs.

7. Suspenzija i poništenje kartice

Član Zepter ClubLive100 treba da ispunjava opšte uslove za članstvo i da se ponaša korektno prema ZEPTERU. Ukoliko član zloupotrebi svoju karticu ili na neki drugi način ošteti kompaniju, ZEPTER zadržava pravo da privremeno blokira ili trajno poništi njegovu karticu i ukine sve povlastice. U tom slučaju, član Zepter ClubLive100 neće imati pravo na naknadu. Član ima pravo da zatraži otkazivanje svog članskog naloga, čime gubi pravo na povlastice i ostvarenu novčanu premiju.

8. Materijalna odgovornost

U slučaju gubitka, krađe ili pogrešne upotrebe kartice Zepter ClubLive100, član treba da o tome bez odlaganja obavesti ZEPTER na sledeću adresu: clublive100@zepter.rs. U tom slučaju, kartica će biti poništena i članu će biti izdata kartica sa novim brojem. ZEPTER nije odgovoran za bilo kakve, direktne ili indirektne, posledice ili probleme izazvane gubitkom, krađom ili pogrešnom upotrebom kartice Zepter ClubLive100. Ipak, ZEPTER će uložiti sve napore da obezbedi da član Kluba iskoristi premiju u slučaju neispravnosti Zepter ClubLive100 kartice.

9. Izmena uslova

ZEPTER može u bilo kom trenutku da poništi ili izmeni sadašnje uslove. Važeći uslovi biće objavljeni na sajtu www.zepter.rs. Članovi će dobiti obaveštenje.

10. Zakoni koji se primenjuju: Za članove Zepter ClubLive100 primenjuju se zakoni Republike Srbije. Isključivu sudsku nadležnost imaju sudovi Republike Srbije.

 
 
 
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".