Pozovite prijatelja u Club Live 100

SOKOVNIK MORE JUICE PRESS FROZEN

ISPORUKA DO 5 DANA

Zahvaljujući pametnom sistemu ceđenja 3 u 1, More Juice Press ne melje sastojke niti ugrožava njihovu hranljivu vrednost. Naprotiv, koristeći jaku silu pritiska u kombinaciji sa blago rotirajućim vijkom, Zepter More Juice Press temeljno cedi voće i povrće, pružajući vam sok i do 6 puta bogatiji vitaminima, mineralima, vlaknima i enzimima, kao i višenamensku i hranljivu pulpu koja izlazi na zaseban otvor.
MORE JUICE PRESS JE NAJBOLJE REŠENJE ZA VAŠE ZDRAVLJE!
Sistem pametnog ceđenja 3 u 1 koristi sporu ali temeljnu rotaciju od 40 obrtaja u minuti i snažnu silu pritiska za ceđenje voća i povrća pomoću nežno rotirajućeg vijka, dok metalna mrežica precizno odvaja sok od pulpe, pri čemu svaka kap vaših sastojaka čuva hranljivu vrednost i ide pravo u čašu. Zahvaljujući inovativnom dvostepenom procesu More Juice Press, pulpa izlazi na poseban otvor, tako da se može upotrebljavati po ličnom ukusu i beskrajnoj kreativnosti.

ZAŠTO JE ZEPTEROV SPORI SOKOVNIK BOLJI OD TRADICIONALNIH BRZIH SOKOVNIKA?
Više soka
More Juice Press daje 40% više soka

Spori sokovnik More Juice Press daje do 40% više soka od uobičajenih brzih sokovnika. Patentirani sistem pametnog ceđenja 3 u 1 omogućava vam da iscedite voće i povrće do poslednje kapi, uz očuvanje hranjive vrednosti.
 
Više vitamina
Do 6 puta više vitamina C

Dragoceni vitamini u hrani postaju nestabilni ili se čak unište nakon izlaganja temperaturama većim od 50°C, što se upravo događa u staromodnim brzim sokovnicima.
Zepterov spori sokovnik More Juice Press se ne zagreva! Zbog sporog rada, ostaje hladan tokom čitavog postupka. Baš kao ceđenje rukom, daje vam sve zdrave vitamine i dobar ukus – u sporo i hladno ceđenom soku. Sok koji je sveže ceđen sokovnikom More Juice Press ima do 6 puta više vitamina koji se nalaze u vašoj čaši! Primer: u soku od 100 g paradjza u tradicionalnom brzom sokovniku očuvano je 3,00 mg vitamina C, dok se u Zepterovom sporom sokovniku očuva 17,0 mg vitamina C.
 
Više enzima
Do 4 puta više enzima

Delujući kao katalizatori, enzimi predstavljaju nužne bio-elemente koji upravljaju svim važnijim metaboličkim procesima i istovremeno osiguravaju zdravo funkcionisanje ljudskog tela. Uglavnom svi enzimi u voću i povrću učestvuju u probavnim procesima i apsorpciji hranljivih materija, dok neki od njih imaju specifične uloge: lipaza koja podržava proces probave masti (avokado), AMPK koji povećava sagorevanje kalorija i održava niži krvni pritisak i niže nivoe triglicerida (grejp), galna kiselina koja podržava imuni sistem (maline), bromelain koji smanjuje apetit (ananas), prokseronin koji podstiče lučenje endorfina (jednog od „hormona sreće”) i sprečava alergije i infekcije disajnih puteva (plod nonija) itd.
 
Zahvaljujući sistemu pametnog ceđenja 3 u 1 i integrisanoj tehnologiji ceđenja rotirajućim vijkom, More Juice Press ne samo da maksimalno iskorišćava sastojke, već i čuva sve vredne enzime tako da zadržava do 4 puta više enzima u jednoj porciji od bilo kog drugog sokovnika.
Primer: u soku od 100 g paradajza očuvano je 17% enzima, dok se u Zepterovom sporom sokovniku očuva 68% enzima.
 
Više mira
Za razliku od bilo kog postojećeg sokovnika, jedinstveni sokovnik More Juice Press radi na minimalnom nivou buke, što vam omogućava postizanje tihe, neometane, a ipak visokoučinkovite pripreme soka, čak i dok drugi spavaju.
•         More Juice Press   50–60 dB
•         Tradicionalni sokovnik   75–85 dB
 
Više stila
Tanak i sofisticiran dizajn
Dizajniran kako bi odgovarao bilo kojoj kuhinji, sokovnik More Juice Press se lako postavlja na bilo koju radnu površinu, što vam omogućava dobijanje najboljih rezultata uz minimalno zauzimanje prostora. Blago zaobljen, savršeno tanak, a ipak vrlo moćan u radu, More Juice Press dolazi u atraktivnoj narandžastoj boji, što ga čini idealnim izborom za ukrašavanje vaše kuhinje, a pripremu vašeg zdravog soka bogatog vlaknima, vitaminima i enzimima čini prijatnim iskustvom za sva čula.
ITEM CODE
TF-999F
NAZIV PROIZVODA
SOKOVNIK MORE JUICE PRESS FROZEN
BRUTO TEŽINA [KG]
6,8
NET WEIGHT [KG]
4,7
Share on:

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.