Pozovite prijatelja u Club Live 100

SET ZA ČAJ I KAFU CONTE za 6 osoba

UMETNOST SLUŽENJA KAFE I ČAJA

ISPORUKA DO 5 DANA

Conte set je specijalno namenjen za prave ljubitelje čaja i kafe. Specijalna termička šolja sprečava da se napitak ohladi. U setu se nalazi posuda za kafu, poslužavnik, 6 šolja za kafu sa dvostrukim zidovima, 6 podmetača, posuda za šećer sa kašičicom i posuda za mleko sa podmetačima. Podelite sa drugima vaš omiljeni napitak poslužen u CONTE setu.
IMPRESIONIRAJTE GOSTE JEDINSTVENIM ZEPTER SERVISOM ZA ČAJ I KAFU

CONTE set je izuzetan i elegantan način za jednostavno uživanje u čaju, kafi, toploj čokoladi, soku i ostalim napicima po izboru. Set za 6 osoba sadrži lepo dizajnirane šolje od nerđajućeg čelika sa ergonomskim drškama, koje omogućavaju da lako i bezbedno sipate i pijete omiljeni napitak.

Šolje su dizajnirane tako da čuvaju poseban ukus svakog napitka i u kombinaciji sa podmetačima, sa kojima čine skladnu celinu, predstavljaju lep ukras za vaš sto. Izrađene od kvalitetnih materijala, šolje se ne „lepe“ za podmetače, kao što je ponekad slučaj sa drugim setovima za piće. Luksuzan četvrtasti poslužavnik daje ritualu serviranja svečanu notu. Postoje dve verzije CONTE seta, koje odgovaraju svačijem ukusu:
  • posrebreni set;
  • set od poliranog nerđajućeg čelika
ITEM CODE
LS-130
NAZIV PROIZVODA
SET ZA ČAJ I KAFU CONTE za 6 osoba
BRUTO TEŽINA [KG]
7
NET WEIGHT [KG]
6,5
Share on:

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.