Pozovite prijatelja u Club Live 100

SET ČAŠA MAGIC HARMONY višenamenski za 6 osoba

LEPOTA I INOVACIJA

ISPORUKA DO 5 DANA

Savršenstvo najfinijeg kristala susreće se sa snagom čelika u ovom ekskluzivnom setu čaša koji se proizvodi u Italiji. 24 predivno izrađene kristalne čaše spajaju se sa nožicama od nerđajućeg čelika pomoću patentiranog „klik“ mehanizma. Funcionalno rešenje olakšava njihovo održavanje. Kada odvojite gornji deo čaše, možete ih oprati u mašini za sudove, dok je čelične nožice dovoljno obrisati mekom krpom. Nožice se proizvode od elegantnog nerđajućeg čelika, kao i u luksuznoj, pozlaćenoj verziji.
MODERAN STIL

Magic Harmony set od 24 čaše sastoji se od 12 čaša za crno i belo vino, 6 čaša za šampanjac i penušava vina i 6 čaša za vodu/viski. Čaše su izrađene od ekološkog kristalnog stakla otpornog na taloženje kamenca i savršeno leže u ruci. Kristalno staklo naglašava boju i aromu crnog i belog vina, i čuva ukus i karakter ostalih pića. Ono ne sadrži olovo i poseduje istu rezonantnost, fleksibilnost i prozračnost kao kristal, ali ima manju težinu. Nožice odgovaraju svim vrstama čaša i proizvode se u prirodnoj boji čelika ili u boji zlata, koja čaši daje raskošan estetski izgled.
 
ITEM CODE
LS-023
NAZIV PROIZVODA
SET ČAŠA MAGIC HARMONY višenamenski za 6 osoba
BRUTO TEŽINA [KG]
10,42
NET WEIGHT [KG]
9,42
Share on:

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.