Pozovite prijatelja u Club Live 100

VACSY® VAKUUM PUMPA

UMETNOST I NAUKA ČUVANJA HRANE

ISPORUKA DO 5 DANA

Pumpa je srce Zepter VacSy® sistema. Ona izvlači vazduh i iz posude, sprečavajući kontakt hrane sa zagađujućim materijama. Praktičan i multifunkcionalan vakuum sistem može se koristiti u kombinaciji sa VacSy® posudama, Zepter Masterpiece posuđem, kao i običnim posudama. Zahvaljujući smart tehnologiji, VacSy® pumpa je prenosiva i jednostavna za rukovanje – svuda i u svakom trenutku!
VacSy® je najbrži, najsnažniji i najfunkcionalniji sistem za čuvanje hrane u svetu. Inovativna vakuum pumpa je mala, ali vrlo snažna i izvlači vazduh iz posude, čuvajući ukus i svežinu hrane do 5 puta duže nego u normalnim uslovima u frižideru.

Glavne karakteristike proizvoda:
  • Pumpa ima ugrađenu litijum-jonsku bateriju koja se puni, što omogućava duži rad bez upotrebe kabla za struju (oko 30 minuma neprekidnog rada);
  • Crveni svetlosni indikator pokazuje da je proces vakuumiranja završen, dok plavi indikator pokazuje stanje baterije;
  • Stalak za pumpu štedi prostor i možete ga postaviti na radnoj površini ili na zid;
  • Pumpa ima usisni vrh koji se stavlja u odgovarajući ventil na VacSy® poklopcu;
  • Adapter omogućava napajanje pumpe strujom od 14 V.
 
ITEM CODE
VS-P
NAZIV PROIZVODA
VACSY® VAKUUM PUMPA
BRUTO TEŽINA [KG]
0,65
NET WEIGHT [KG]
0,42
Share on:

Povezani proizvodi

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.