Pozovite prijatelja u Club Live 100

Maca Neo dodatak ishrani

MACA NEO - IZVOR ENERGIJE!

ISPORUKA DO 5 DANA

 
Prirodno bogat vitaminima, mineralima i esencijalnim amino-kiselinama, Maca Neo dodatak ishrani koristan je za sve kojima je potrebna dodatna energija! Njegovi moćni sastojci – maka i mačja kandža, potpomažu normalno funkcionisanje imunološkog sistema i poboljšavaju fizičke i psihičke performanse.
 
 
Snaga Maca Neo dodatka ishrani bazirana je na sinergijskom delovanju ekstrakta make i mačje kandže na više nivoa. Svojim zajedničkim, harmoničnim dejstvom, ove dve biljke obezbeđuju organizmu vredne fitosupstance. U proizvodnji dodatka ishrani Maca Neo koriste se sirovine brižljivo ubrane iz njihovog prirodnog okruženja, koje ispunjavaju rigorozne propise o kvalitetu.

MAKA:
  • podržava fizičke i psihičke funkcije, jer sadrži vitamine C i B, više od 20 amino-kiselina, kao i kalcijum, magnezijum, kalijum, bakar i cink
  • održava optimalnu snagu i vitalnost
  • pomaže u očuvanju prirodnih seksualnih funkcija i energije
  • podstiče seksualnu želju
  • pozitivno utiče na stanje i čvrstinu kostiju tokom menopauze
MAČJA KANDŽA:
  • doprinosi normalnom funkcionisanju imunološkog sistema
  • smanjuje upale, posebno u sistemu organa za varenje
  • pomaže obolelima od artritisa
Preporučena upotreba: Uzeti 1 kapsulu ujutru pre obroka. Dodatak ishrani ne može se koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Ne prekoračivati preporučenu dnevnu dozu.

Čuvati na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.
ŠIFRA PROIZVODA
SUP-100-MN
NAZIV PROIZVODA
Maca Neo dodatak ishrani
BRUTO TEŽINA [KG]
0,06
NETO TEŽINA (KG)
0,06
PRIMENA
Hipersuplementi Maca Neo
PROIZVOĐAČ
Zepter International Poland Sp. z o.o, Domaniewska 37, 02-672 Warszawa
PROIZVEDENO U
Poljaska
INGREDIENTS
ekstrakt Lepidium meyenii (maka) 10:1 – 274 mg, ekstrakt Uncaria tomentosa (mačja kandža) 10:1 – 91 mg, hipromeloza (omotač capsule), leucin.
VOLUME
60 kapsula po 470 mg
EXPIRY DATE
Informacije su istaknute na kutiji
DISTRIBUTOR
Zepter International Poland Sp. z o.o, Domaniewska 37, 02-672 Warszawa
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Potvrda glavnog sanitarnog inspektorata o odobrenju za stavljanje u promet
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.