Pozovite prijatelja u Club Live 100

BIOPTRON MEDALL SA STALKOM

BIOPTRON MEDALL: SVETLOST KOJA LEČI

ISPORUKA DO 5 DANA

Revolucionarni medicinski aparat za svetlosnu terapiju, baziran na tehnologiji koja je dobila Nobelovu nagradu, sertifikovan za neinvazivno lečenje i prevenciju kod značajnog broja medicinskih stanja, kao što su: akne, rane, sportske povrede, artritis, bol u donjem delu leđa itd. Takođe se koristi i za borbu protiv znakova starenja. Tretmani BIOPTRON medicinskom svetlošću u trajanju od 5 do 10 minuta, dva puta dnevno, ubrzavaju izlečenje.

Saznajte više u videu:  Lečenje uz BIOPTRON® Quantum Hyperlight

 
BIOPTRON: LEPOTA I ZDRAVLJE
 
Trideset godina intenzivnih istraživanja, na stotine kliničkih ispitivanja i značajna ulaganja učinili su BIOPTRON vodećim aparatom za svetlosnu terapiju u svetu u oblasti zdravlja i lepote. Mali a snažan, aparat BIOPTRON MedAll, koji se proizvodi u Švajcarskoj, klinički je dokazan i sertifikovan širom sveta za olakšanje bola i brže izlečenje kod raznih medicinskih stanja. Jednostavan za upotrebu i apsolutno bezbedan, ovaj medicinski aparat emituje polarizovanu svetlost koja prodire duboko u tkivo i namenjen za upotrebu kod kuće, a takođe ga može koristiti i profesionalno medicinsko osoblje u bolnicama, na klinikama i velnes/sportskim centrima. Spektar polihromatske BIOPTRON svetlosti je 100% bezbedan i ne sadrži UV zrake.

Iskoristite snagu aparata BIOPTRON MedAll za efikasno lečenje raznih medicinskih stanja:
- hroničan bol                   - borba protiv starenja
- bol u vratu i leđima         - upala
- rane/ožiljci                      - artritis
- akne i psorijaza              - jačanje imunološkog sistema
- sportske povrede           - sezonski afektivni poremećaj (sezonska depresija)
         
BIOPTRON - širok spektar terapeutskih efekata:
  • poboljšanje mikrocirkulacije;
  • smanjenje upale;
  • harmonizacija metaboličkih procesa;
  • jačanje odbrambenog sistema;
  • stimulacija regenerativnih i reparativnih procesa u celom organizmu;
  • brže zarastanje rana;
  • olakšanje bola ili smanjenje njegovog intenziteta.

Profesionalci biraju BIOPTRON – 3 aparata, 1 tehnologija
Pored BIOPTRON MedAll aparata, postoje još dva modela BIOPTRON medicinskih aparata za svetlosnu terapiju: BIOPTRON Pro 1 i BIOPTRON 2. Oni se razlikuju samo po dizajnu i veličini zone koja se tretrira, ali imaju iste fizičke karakteristike svetlosti i iste medicinske efekte na organizam. Profesionalci takođe koriste BIOPTRON MedAll u medicinskoj praksi, u sportskoj medicini, fizikalnoj terapiji i u oblasti velnesa. Na osnovu brojnih kliničkih ispitivanja, renomirani lekari i naučnici širom sveta preporučuju Bioptron sistem svetlosne terapije.
 
ŠIFRA PROIZVODA
PAG-960-SET
NAZIV PROIZVODA
BIOPTRON MEDALL SA STALKOM
BRUTO TEŽINA [KG]
2,85
NETO TEŽINA (KG)
2,26
TEŽINA BEZ STALKA
0.5 kg ( 2.1 kg sa stalkom)
PROIZVOĐAČ
BIOPTRON AG - Sihleggstrasse 23, CH-8832 Wollerau - Švajcarska
BOJA
Bela i tamno siva
NAPON
Napajanje 100-230 V~, 50/60 Hz
POTROŠNJA STRUJE
0.29 - 0.12 A
NOMINALNA SNAGA HALOGENA
20 W
KABL ZA STRUJU
Odvojiv
SVETLOSNA ENERGIJA PO MINUTI
cca. 2.4 J/cm²
ZAŠTITA OD PREGREVANJA
DA
SPECIFIČNA GUSTINA ENERGIJE
cca. 40 mW/cm²
SIGURNOSNA KLASA
IIa IP20
RADNA TEMPERATURA
rad: od+10°C do + 30°C; odlaganje: od 0°C do + 40°C
PODEŠAVANJE VREMENA TERAPIJE
DA
TALASNA DUŽINA
480 - 3400 nm
STEPEN POLARIZACIJE
>95% (590 - 1550 nm)
DISPLEJ
DA - digitalni
PROIZVEDENO U
Švajcarska
GARANCIJA
Garancija u trajanju od 5 godina (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru + Ugovorena garancija - 3 godine po isteku zakonske garancije).
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
* Izjava o usklađenosti sa medicinskom Direktivom 93/42/ EEC izdatom od strane proizvođača. * Potvrda primene medicinskih uređaja u Kancelariji za registraciju lekova, medicinskih uređaja i biocidnih proizvoda * CE izjava o usaglašenosti za električnu opremu * Potvrda osiguranja kvaliteta (EN ISO 13485) * Potvrda osiguranja kvaliteta (Directiva 93/42 / EEC) izdata od strane FDA * DEKRA sertifikat za kontrolu kvaliteta EN ISO 13485:2012 + AC:2012 * DEKRA Sertifikat za medicinske uređaje u skladu sa Aneksom II, Sekcija 3 Direktive 93/42 / EEC - (Notifikacijsko telo ID 0124) * Izjava o usklađenosti DEKRA (Evropsko notifikacijsko telo) za sve proizvode izdate 2013 (07.21.2013)
Podelite na:

Povezani proizvodi

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.