Pozovite prijatelja u Club Live 100

BIOPTRON PRO 1

REVOLUCIONARNI BIOPTRON PRO 1

ISPORUKA DO 5 DANA

Medicinski aparat za svetlosnu terapiju, baziran na tehnologiji koja je dobila Nobelovu nagradu, sertifikovan za neinvazivno lečenje i prevenciju kod značajnog broja medicinskih stanja, kao što su: akne, rane, sportske povrede, artritis, bol u donjem delu leđa itd. Koristi se i za borbu protiv znakova starenja. Tretmani BIOPTRON medicinskom svetlošću u trajanju od 5 do 10 minuta, dva puta dnevno, ubrzavaju izlečenje. Namenjen je za upotrebu kod kuće, u bolnicama i rehabilitacionim centrima.

Saznajte više u videu:  Lečenje uz BIOPTRON® Quantum Hyperlight
 
BIOPTRON PRO 1 – PRIMETITE RAZLIKU
BIOPTRON aparat srednje veličine za svetlosnu terapiju - jedina razlika je u veličini zone koja se tretira. Kod svih BIOPTRON medicinskih aparata za svetlosnu terapiju svetlost optimalno prodire u tkiva i podstiče imunološki sistem, čime se ubrzava proces lečenja i olakšava bol. Takođe, svi BIOPTRON aparati podstiču aktivaciju ćelija, lokalnu cirkulaciju krvi i sistemski stimulišu regenerativne i reparativne procese u celom organizmu.

BIOPTRON Pro 1 - Glavne karakteristike:
  • Medicinski aparat se može poručiti sa funkcionalnim podnim stalkom i/ili ergonomskim stalkom za sto;
  • Podesiva visina i nagib glave, kao i mogućnost rotacije do 360° olakšavaju upotrebu aparata; 
  • Dužina tretmana do 30 sekundi podešava se na komandnoj tabli;
  • Specijalan držač rastojanja obezbeđuje optimalno rastojanje od 10 cm između aparata i zone koja se tretira; 
  • Podni stalak se isporučuje sa nogicama, međutim, po želji možete poručiti set točkića.

Napomena: Svi BIOPTRON medicinski aparati za svetlosnu terapiju su 100% bezbedni i emituju spektar polihromatske svetosti koja ne sadrži UV zrake.
 
ŠIFRA PROIZVODA
PAG-990
NAZIV PROIZVODA
BIOPTRON PRO 1
BRUTO TEŽINA [KG]
6,05
NETO TEŽINA (KG)
4,55
TEŽINA SA STALKOM
6.05kg bruto / 4.55kg neto
PROIZVOĐAČ
BIOPTRON AG - Sihleggstrasse 23, CH-8832 Wollerau - Švajcarska
DIMENZIJE U KUTIJI
40 x 30 x 49 cm
PREČNIK FILTERA/STAKLA
cca. 11 cm
BOJA
Bela
NAPON
Napajanje 100-240 V~, 50/60 Hz
POTROŠNJA STRUJE
75 W
NOMINALNA SNAGA HALOGENA
50 W
KABL ZA STRUJU
Odvojiv
SVETLOSNA ENERGIJA PO MINUTI
cca. 2.4 J/cm2
ZAŠTITA OD PREGREVANJA
DA
SPECIFIČNA GUSTINA ENERGIJE
cca. 40 mW/cm²
SIGURNOSNA KLASA
IIa IP20
PODEŠAVANJE VREMENA TERAPIJE
DA
RADNA TEMPERATURA
rad 10°C to + 30°C; odlaganje 0°C to + 40°C
TALASNA DUŽINA
480 - 3400 nm
STEPEN POLARIZACIJE
>95% (590 - 1550 nm)
SASTAV
BIOPTRON PRO1 uređaj sa osnovnim filterom * Stalak za sto * Kabl za struju (odvojiv) * Zaštita za oči * Zaštitna navlaka * Zaštitna torba * OXY STERILE SPREJ * Uputstvo za upotrebu * Garancija
DISPLEJ
DA - digitalni
PROIZVEDENO U
Švajcarska
GARANCIJA
Garancija u trajanju od 5 godina (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru + Ugovorena garancija - 3 godine po isteku zakonske garancije).
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
* Izjava o usklađenosti sa medicinskom Direktivom 93/42/ EEC izdatom od strane proizvođača. * Potvrda primene medicinskih uređaja u Kancelariji za registraciju lekova, medicinskih uređaja i biocidnih proizvoda * CE izjava o usaglašenosti za električnu opremu * Potvrda osiguranja kvaliteta (EN ISO 13485) * Potvrda osiguranja kvaliteta (Directiva 93/42 / EEC) izdata od strane FDA * DEKRA sertifikat za kontrolu kvaliteta EN ISO 13485:2012 + AC:2012 * DEKRA Sertifikat za medicinske uređaje u skladu sa Aneksom II, Sekcija 3 Direktive 93/42 / EEC - (Notifikacijsko telo ID 0124) * Izjava o usklađenosti DEKRA (Evropsko notifikacijsko telo) za sve proizvode izdate 2013 (07.21.2013)
Podelite na:

Povezani proizvodi

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.