• Uklonite proizvod
  Prihvatiti
  Otkazati
  Ukupna cena: 0,00 RSD

SET ZA KAFU ASTRA za 6 osoba

ELEGANTAN SET ZA KAFU OD POLIRANOG NERĐAJUĆEG ČELIKA

128.760,00 RSD
 MP cena
 Club cena

To get discount, register your web shop account and join the Club.   Pročitaj više

Nije potrebna posebna prilika da biste uživali u dobrom espresu ili turskoj kafi. Specijalna Astra termička šolja sprečava da se kafa ohladi, pri čemu zadržava svoj prirodan ukus. Kvalitetan materijal, mala težina i održavanje stalne temperature napitka ni u kom slučaju ne utiču na ukus i aromu kafe. Set sadrži posudu za kafu, posudu za mleko sa kašičicom, 6 kašičica, poslužavnik i 6 šoljica za espreso – sve što vam je potrebno da uživate u ukusnom, bogatom espresu, kapućinu ili turskoj kafi.
NAJBOLJA KAFA 

Od prvog gutljaja ćete shvatiti zašto je ASTRA set za kafu najbolji izbor. Atraktivan dizajn i ergonomske drške, koje vam omogućavaju da lako i bezbedno sipate i pijete kafu, obezbeđuju pravo uživanje u najboljoj kafi. ASTRA šolje čuvaju poseban ukus svakog napitka, dok podmetači služe za elegantno odlaganje šolja. Set je izrađen od kvalitetnog nerđajućeg čelika, može se prati u mašini za sudove i jednostavno je nesalomljiv – za momente koji traju VEČNO. Podmetači i šolje čine skladnu celinu i ne „lepe“ se kao što je slučaj sa drugim setovima za piće. Luksuzan poslužavnik će ritualu serviranja kafe dati svečanu notu.

Postoje dve verzije Astra seta, koje odgovaraju svačijem ukusu:
 • posrebreni set;
 • set od poliranog nerđajućeg čelika
 • Šifra proizvoda LS-110
 • Naziv proizvoda SET ZA KAFU ASTRA za 6 osoba
 • Primena Za pripremu i serviranje Espresso kafe
 • Bruto težina (kg) 6.65
 • Neto težina (kg) 6.15
 • Proizvođač HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
 • Vrsta Čelika AISI 304
 • Sastav *1 poslužavnik 51,0 x 38,0 cm *1 posuda za kuvanje kafe, visina 19,2 cm, zapremina 450 ml *1 posuda za mleko sa podmetačem, visina 11,5 cm, zapremina 225 ml *1 podmetač Ø 13,5 cm *6 podmetača Ø 12,0 cm *6 kašičica, dužina 11,0 cm *6 šoljica, visina 5,3 cm, zapremina 110 ml *1 posuda za šećer i kašičica, visina 16,0 cm, zapremina 420 ml *Garancija
 • Pogodno za pranje u mašini za sudove DA
 • Proizvedeno u Italija
 • Garancija Besplatna garancija u periodu od 30 godina (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru + Ugovorena garancija - 28 godina po isteku zakonske garancije) na popravke ili zamenu u punom obimu na sve proizvode izradene od Zepter metala za slucajeve grešaka u materijalu ili proizvodnji. Zepter daje 24 meseca garancije (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na delove koji nisu izradeni od Zepter metala 316L i 304. Zepter daje garanciju (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na pozlatu na svim proizvodima. Garancija ne pokriva: estetske promene koje su nastale normalnim korišcenjem i koje ne uticu na performanse proizvoda i oštecenja nastala nepravilnom upotrebom proizvoda. Kako biste imali pravo na garanciju, morate imati dokaz o kupovini, molimo sacuvajte ga.
 • Sertifikati/Deklaracije Izjava o usaglašenosti vezana za Regulativu (EC) Nº1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u dodir sa hranom - kada se koriste ispravno - ne ispuštaju nikakve supstance štetne za zdravlje.
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".