• Uklonite proizvod
  Prihvatiti
  Otkazati
  Ukupna cena: 0,00 RSD

SET ZA RUČAVANJE I KAFU COBALT ROYAL za 12 osoba

RUČNO IZRAĐEN PORCELANSKI SERVIS SA SLOŽENOM DEKORACIJOM

383.760,00 RSD
Impresivnih 68 delova Cobalt Royal seta za 12 osoba daju vašem stolu eleganciju i bogatstvo oblika i nijansi 3 osnovne boje. Intenzivna plava boja uokvirena je mrežom niti od 22-karatnog zlata u optičkoj šari koja je u kontrastu sa neutralnim belim porcelanom. Malo je ornamenata koje se mogu uporediti sa dizajnom Cobalt Royal porcelanskog seta.
PORCELAN IZRAĐEN RUKOM VEŠTIH MAJSTORA
Dobro došli u carstvo Zepter Masterpiece kolekcije; kolekcije čiji je svaki deo jedinstveno umetničko delo, ručno izrađeno zaslugom nekoliko odabranih majstora koji su decenijama usavršavali svoje umeće. Cobalt Royal kolekcija se izrađuje od tvrdog porcelana prema originalnoj metodi iz 18. veka i karakteriše se prefinjenim ukusom, ali i raznovrsnim stilovima i idealnim balansom između klasične umetnosti i potreba savremenog života. Cobalt Royal ima najveći broj delova za postavljanje stola. Sadrži po 12 plitkih, dubokih i tanjira za desert, zatim činije za supu, za salatu i za sos, tanjir za serviranje i ovalni tanjir, kao i 12 šoljica za kafu sa 12 tanjirića i posude za kafu, šećer i mleko.

LEPOTA ROĐENA U ZEMLJI I VATRI
Zepter Masterpiece kolekcija proizvodi se ručno u Bavarskoj (Nemačka) od tvdog porcelana, koji je otporan na ogrebotine, zahvaljujući visokom sadržaju kaolina (50-55%) i malim primesama kvarca i feldspata (20 odnosno 30%). Zepter svoj ekskluzivni porcelain proizvodi isključivo koristeći tehnike dekorisanja „u glazuri” i „na glazuri”. Prilikom dekorisanja „u glazuri”, osnovna boja se indirektno nanosi na posuđe pomoću nelepljivog papira, postupkom sito štampe, i zatim se peče na 1250 °C, da bi boja prodrla u otopljenu glazuru. Na taj način porcelan dobija svoj prepoznatljiv sjaj. Nakon toga, vrši se dekorisanje „na glazuri”: dekorativni motivi slikaju se rukom, sa ili bez zlatnih dekoracija, a zatim se porcelansko posuđe peče na 840 °C. Kao što nam i sam naziv postupka govori, dekoracija se nalazi „na glazuri”. Konačna faza je ručno nanošenje 22-karatnog zlata, koje pre pečenja ima braonkastu boju, zbog dodatih ulja i aditiva. Zatim se četkom dekorišu ivice posuđa. Ovaj postupak se naziva „pečenje zlata”, jer se odvija na temperaturi od 800 °C. Drške, dekoracije i bordure se oslikavaju isključivo ručno. Veština dekorisanja porcelana je usko specijalizovana, i znanje se decenijama prenosi sa jedne na drugu generaciju umetnika. 

SERTIFIKAT O AUTENTIČNOSTI
U poređenju sa ostalim proizvođačima standardnog porcelana, apsolutna superiornost Zepter Masterpiece kolekcije odražava se u svakom detalju. Zepter International s ponosom potvrđuje da se ova kolekcija porcelana i Table Art proizvodi u potpunosti izrađuju ručno, od najkvalitetnijih materijala. Na kompletnoj proizvodnji ovih proizvoda u Nemačkoj rade vrhunski majstori. Zepter International garantuje najviše standarde kvaliteta i vrhunsku tehnologiju zahvaljujući odabiru najkvalitetnijih sirovina kontrolisanog, evropskog porekla i strogom nadzoru procesa proizvodnje.
 
 • Šifra proizvoda LP-812-G.
 • Naziv proizvoda SET ZA RUČAVANJE I KAFU COBALT ROYAL za 12 osoba
 • Bruto težina (kg)
 • Primena Za serviranje jela i kafe
 • Neto težina (kg)
 • Proizvođač HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
 • Sastav 12 plitkih tanjira Ø 27 cm 12 dubokih tanjira Ø 22.8 cm 12 tanjira za desert Ø 21 cm 1 činija za supu, zapremina 3.59 L 1 činija za salatu Ø 25 cm 1 posuda za sos, zapremina 0.57 L 1 podmetač/tanjir za serviranje Ø 32 cm 1 ovalni tanjir 12 šoljica za kafu, zapremina 0.20 L 12 podmetača Ø 15 cm 1 posuda za kafu 1 posuda za šećer 1 posuda za mleko Garancija
 • Pogodno za pranje u mašini za sudove DA u blagom režimu rada
 • Čišćenje i održavanje Preporučujemo da vaš porcelan brižljivo pazite i perete ručno. Blaga sredstva za čišćenje i ručno pranje pozlatu će duže vremena održati sjajnom.
 • Proizvedeno u Indonezija
 • Garancija U slučaju greške i uzradi
 • Sertifikati/Deklaracije Izjava o usaglašenosti vezana za Regulativu (EC) Nº1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u dodir sa hranom - kada se koriste ispravno - ne ispuštaju nikakve supstance štetne za zdravlje.
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".