• Uklonite proizvod
  Prihvatiti
  Otkazati
  Ukupna cena: 0,00 RSD

SET ZA RUČAVANJE I KAFU FLORA za 12 osoba

ROMANTIČNA DEKORACIJA ZA STO

262.920,00 RSD
Prelepo oslikana kolekcija Flora daje svakom obedu romantičnu atmosferu. Njene svetle boje i nežna cvetna dekoracija sa raskošnom zlatnom trakom ističu se pored ostalih Zepter proizvoda, poznatih po svojoj dugotrajnosti. Set za ručavanje i kafu sastoji se od 68 predivnih delova za 12 osoba, koji svakom okupljanju daju energiju i vitalnost, a ujedno predstavljaju izvanredan poklon.
VELIČANSTVEN RUČNO IZRAĐEN PORCELANSKI SERVIS
Zahvaljujući vrhunskom umeću majstora koji poklanjaju pažnju svakom detalju, istančanom ukusu i prefinjenom stilu, Zepter Masterpiece kolekcija dobila je globalna priznanja za kvalitet. Flora kolekcija se izrađuje, isključivo ručno, od tvrdog porcelana prema originalnoj metodi iz 18. veka i sastoji se od 68 romantičnih delova za ručavanje i serviranje kafe. Sadrži 12 plitkih, dubokih i tanjira za desert, zatim činije za supu, za salatu i za sos, tanjir za serviranje i ovalni tanjir, kao i 12 šoljica za kafu sa 12 tanjirića i posude za kafu, šećer i mleko.

LEPOTA ROĐENA U ZEMLJI I VATRI
Zepter Masterpiece kolekcija proizvodi se ručno u Bavarskoj (Nemačka) od tvdog porcelana, koji je otporan na ogrebotine, zahvaljujući visokom sadržaju kaolina (50-55%) i malim primesama kvarca i feldspata (20 odnosno 30%). Zepter svoj ekskluzivni porcelain proizvodi isključivo koristeći tehnike dekorisanja „u glazuri” i „na glazuri”. Prilikom dekorisanja „u glazuri”, osnovna boja se indirektno nanosi na posuđe pomoću nelepljivog papira, postupkom sito štampe, i zatim se peče na 1250 °C, da bi boja prodrla u otopljenu glazuru. Na taj način porcelan dobija svoj prepoznatljiv sjaj.

Nakon toga, vrši se dekorisanje „na glazuri”: dekorativni motivi slikaju se rukom, sa ili bez zlatnih dekoracija, a zatim se porcelansko posuđe peče na 840 °C. Kao što nam i sam naziv postupka govori, dekoracija se nalazi „na glazuri”. Konačna faza je ručno nanošenje 22-karatnog zlata, koje pre pečenja ima braonkastu boju, zbog dodatih ulja i aditiva. Zatim se četkom dekorišu ivice posuđa. Ovaj postupak se naziva „pečenje zlata”, jer se odvija na temperaturi od 800 °C. Drške, dekoracije i bordure se oslikavaju isključivo ručno. Veština dekorisanja porcelana je usko specijalizovana, i znanje se decenijama prenosi sa jedne na drugu generaciju umetnika. 

SERTIFIKAT O AUTENTIČNOSTI
U poređenju sa ostalim proizvođačima standardnog porcelana, apsolutna superiornost Zepter Masterpiece kolekcije odražava se u svakom detalju. Zepter International s ponosom potvrđuje da se ova kolekcija porcelana i Table Art proizvodi u potpunosti izrađuju ručno, od najkvalitetnijih materijala. Na kompletnoj proizvodnji ovih proizvoda u Nemačkoj rade vrhunski majstori. Zepter International garantuje najviše standarde kvaliteta i vrhunsku tehnologiju zahvaljujući odabiru najkvalitetnijih sirovina kontrolisanog, evropskog porekla i strogom nadzoru procesa proizvodnje.
 
 • Šifra proizvoda LP-312
 • Naziv proizvoda SET ZA RUČAVANJE I KAFU FLORA za 12 osoba
 • Bruto težina (kg) 32.92
 • Primena Za serviranje jela i kafe
 • Neto težina (kg) 29.2
 • Proizvođač HOME ART. & SALES SERVICES AG , Sihleggstrasse 23 8832 Wollerau - Švajcarska
 • Materijal Porcelan: kaolin 50-55%, kvarc, feldspar Ručno ugravirani luksuzni završeci od 22-karatnog zlata
 • Sastav 12 plitkih tanjira Ø 27 cm 12 dubokih tanjira Ø 22.7 cm 12 tanjira za desert Ø 21 cm 1 činija za supu, zapremina 2.8 L 1 činija za salatu Ø 23 cm 1 činija za sos, zapremina 0.5 L 1 podmetač/tanjir za serviranje Ø 32 cm 1 ovalni tanjir Ø 38 cm 12 šoljica za kafu 0.21 L 12 podmetača Ø 15 cm 1 posuda za kafu 1.20 L 1 posuda za šećer 0.25 L 1 posuda za mleko 0.25 L Garancija
 • Pogodno za pranje u mašini za sudove DA - u blagom režimu rada
 • Čišćenje i održavanje Preporučujemo da porcelan brižljivo pazite i perete ručno. Blaga sredstva za čišćenje i ručno pranje pozlatu će duže vremena održati sjajnom.
 • Proizvedeno u Tajland
 • Garancija U slučaju greške u izradi
 • Sertifikati/Deklaracije Izjava o usaglašenosti vezana za Regulativu (EC) Nº1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u dodir sa hranom - kada se koriste ispravno - ne ispuštaju nikakve supstance štetne za zdravlje.
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".