• Uklonite proizvod
  Prihvatiti
  Otkazati
  Ukupna cena: 0,00 RSD

SET ČAŠA MAGIC HARMONY višenamenski za 6 osoba

LEPOTA I INOVACIJA

188.040,00 RSD
 MP cena
 Club cena

To get discount, register your web shop account and join the Club.   Pročitaj više

Savršenstvo najfinijeg kristala susreće se sa snagom čelika u ovom ekskluzivnom setu čaša koji se proizvodi u Italiji. 24 predivno izrađene kristalne čaše spajaju se sa nožicama od nerđajućeg čelika pomoću patentiranog „klik“ mehanizma. Funcionalno rešenje olakšava njihovo održavanje. Kada odvojite gornji deo čaše, možete ih oprati u mašini za sudove, dok je čelične nožice dovoljno obrisati mekom krpom. Nožice se proizvode od elegantnog nerđajućeg čelika, kao i u luksuznoj, pozlaćenoj verziji.
MODERAN STIL

Magic Harmony set od 24 čaše sastoji se od 12 čaša za crno i belo vino, 6 čaša za šampanjac i penušava vina i 6 čaša za vodu/viski. Čaše su izrađene od ekološkog kristalnog stakla otpornog na taloženje kamenca i savršeno leže u ruci. Kristalno staklo naglašava boju i aromu crnog i belog vina, i čuva ukus i karakter ostalih pića. Ono ne sadrži olovo i poseduje istu rezonantnost, fleksibilnost i prozračnost kao kristal, ali ima manju težinu. Nožice odgovaraju svim vrstama čaša i proizvode se u prirodnoj boji čelika ili u boji zlata, koja čaši daje raskošan estetski izgled.
 
 • Šifra proizvoda LS-023
 • Naziv proizvoda SET ČAŠA MAGIC HARMONY višenamenski za 6 osoba
 • Bruto težina (kg) 10.42
 • Primena Za serviranje pića
 • Neto težina (kg) 9.42
 • Proizvođač HOME ART. & SALES SERVICES AG , Sihleggstrasse 23 , 8832 Wollerau - Švajcarska
 • Materijal Kristalne čaše, stalci od nerđajućeg čelika
 • Sastav * 6 čaša za crveno vino, visina 22.3 cm, zapremina 46 cl * 6 čaša za belo vino, visina 21.2, zapremina 32 cl * 6 čaša za šampanjac/penušavo vino, visina 24 cm, zapremina 22 cl * 6 čaša za vodu/viski, visina 10 cm, zapremina 47 cl * 18 stalaka od nerđajućeg čelika sa mehanizmom zaključavanja
 • Proizvedeno u Italija
 • Garancija Besplatna garancija u minimalnom periodu od 30 godina na popravke ili zamenu u punom obimu na sve proizvode izrađene od Zepter metala za slučajeve grešaka u materijalu ili proizvodnji. Zepter daje 24 meseca garancije na delove koji nisu izrađeni od Zepter metala 316L i 304. Zepter daje garanciju na pozlatu na svim proizvodima. Garancija ne pokriva: estetske promene koje su nastale normalnim korišćenjem i koje ne utiču na performanse proizvoda i oštećenja nastala nepravilnom upotrebom proizvoda. Kako bi imali pravo na garanciju, morate imati dokaz o kupovini, molimo sačuvajte ga.
 • Sertifikati/Deklaracije Izjava o usaglašenosti vezana za Regulativu (EC) Nº1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u dodir sa hranom - kada se koriste ispravno - ne ispuštaju nikakve supstance štetne za zdravlje.
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".