Prince čaše namenjene su za sve vrste pića i za svaku priliku, bilo da je u pitanju svakodnevni porodični obed ili svečanost. Zbog debljine zidova čaša i kvaliteta materijala od koga su izrađene, svetlost i temperatura nemaju uticaja na kvalitet pića.

" />
 • Uklonite proizvod
  Prihvatiti
  Otkazati
  Ukupna cena: 0,00 RSD

SET ČAŠA PRINCE za 6 osoba

LUKSUZ ZA VAŠE SPECIJALNE TRENUTKE

155.760,00 RSD
 MP cena
 Club cena

To get discount, register your web shop account and join the Club.   Pročitaj više

Prince čaše namenjene su za sve vrste pića i za svaku priliku, bilo da je u pitanju svakodnevni porodični obed ili svečanost. Zbog debljine zidova čaša i kvaliteta materijala od koga su izrađene, svetlost i temperatura nemaju uticaja na kvalitet pića.

PRINCE set  za piće od nerđajućeg čelika je pravo blago u kome ćete vi i vaša porodica uživati još mnogo generacija. PRINCE setovi su višenamenski, mogu se koristiti za: vodu, vino, sokove, koktele, pivo… Svi delovi seta su postojani i dugotrajni: poslužavnik, dvanaest podmetača, šest čaša za vodu i šest čaša za vino, kao i šest čaša za liker po izboru. PRINCE set pretvara svaki sto u raskošnu trpezu.

 • Šifra proizvoda LS-170-DG
 • Naziv proizvoda SET ČAŠA PRINCE za 6 osoba
 • Bruto težina (kg)
 • Neto težina (kg)
 • Primena Za serviranje pića, vode, vina, sokova, koktela, piva
 • Proizvođač HOME ART. & SALES SERVICES AG , Sihleggstrasse 23 , 8832 Wollerau- Švajcarska
 • Proizvedeno u Italija
 • Vrsta Čelika Nerđajući čelik CrNi 18/10
 • Sastav * 1 poslužavnik, Ø 39,5 cm * 6 čaša za vodu, vis. 17 cm; zapr. 320 ml * 6 čaša za vino, vis. 15,8 cm, zapr. 225 ml * 12 podmetača, Ø 13,5 cm * Garancija
 • Garancija Garancija na najmanje 30 godina za besplatnu popravku ili kompletnu zamenu svih proizvoda od Zepter metala u slučaju neispravnosti materijala ili tokom izrade. Garancija na 24 meseci za zamenu delova koji nisu izrađeni od Zepter metala 316L i 304. Zepter daje garanciju za pozlatu na svim svojim proizvodima. Garancija ne obuhvata estetske promene usled uobičajenog habanja koje ne utiču na performanse proizvoda, kao i štetu nastalu usled nepravilne upotrebe proizvoda. Garanciju možete iskoristiti samo uz originalni dokaz o kupovini, te vas molimo da sačuvate račun.
 • Sertifikati/Deklaracije Deklaracija o usaglašenosti sa Propisom (EC) br. 1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u kontakt sa hranom i koji, ako se pravilno koriste, ne ispuštaju supstance opasne po zdravlje.
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".