Hiperpolarizacija BIOPTRON medicinske svetlosti je novo, revolucionarno svojstvo koje nam je omogućilo da modifikujemo BIOPTRON svetlosnu tehnologiju uz pomoć jedinstvenog molekula C60, poznatog kao fuleren. Kreirali smo i patentirali fulerenski nanofotonski filter koji je u stanju da proizvodi hiperpolarizovanu svetlost koja je za 30-40% efikasnija u odnosu na BIOPTRON medicinsku (linearnu) svetlost. " />
 • Uklonite proizvod
  Prihvatiti
  Otkazati
  Ukupna cena: 0,00 RSD

FULERENSKI FILTER ZA BIOPTRON PRO 1

HIPERPOLARIZOVANA SVETLOST: ZA VAŠU DOBROBIT

23.760,00 RSD
 MP cena
 Club cena

To get discount, register your web shop account and join the Club.   Pročitaj više

Hiperpolarizacija BIOPTRON medicinske svetlosti je novo, revolucionarno svojstvo koje nam je omogućilo da modifikujemo BIOPTRON svetlosnu tehnologiju uz pomoć jedinstvenog molekula C60, poznatog kao fuleren. Kreirali smo i patentirali fulerenski nanofotonski filter koji je u stanju da proizvodi hiperpolarizovanu svetlost koja je za 30-40% efikasnija u odnosu na BIOPTRON medicinsku (linearnu) svetlost.
 
Izuzetna svojstva molekula C60 potiču od njegove jedinstvene i izuzetne strukture. C60 je uređen po obrascu koji čine 20 šestougaonika i 12 petougaonika koji su zakrivljeni i daju oblik šupljeg kaveza (poliedarski oblik). Fuleren je jedini molekul sastavljen od samo jednog elementa koji formira strukturu sferičnog kaveza. To je istovremeno i najmasivniji i najsloženiji objekat koji pokazuje dualnost ponašanja i talasa i čestica.
 
Naš najnoviji patentirani nanofotonski filter deluje kao nenofotonski generator hiperpolarizovane svetlosti, pretvarajući vertikalno liearno polarizovanu svetlost u novi vid svetlosti definisan ikosaedarskom simetrijom - istom simetrijom kao kod molekula fulerena. Interesantno je da neke biološke strukture (kao što su klatrin, mikrotubule, kolagen, centriole, flagele, voda i virusi) karakteriše ista simetrija. Interakcija između svetlosti i materije na nano nivou odvija se u skladu sa simetrijama atomske strukture i topologije koje su sastavni deo jednog sistema. Uticaj svetlosti na materiju je, stoga, najefikasniji u slučaju interakcije strukturisane svetlosti sa strukturisanom materijom koja ima istu vrstu simetrije. BIOPTRON hiperpolarizovana svetlost deluje na ovom principu, čime se optimizuje uticaj svetlosti na ljudsko telo, što dovodi do optimalnog zdravlja.
 • Šifra proizvoda PAG-990-FFK
 • Naziv proizvoda FULERENSKI FILTER ZA BIOPTRON PRO 1
 • Bruto težina (kg) 0.175
 • Neto težina (kg) 0.09
 • Proizvođač BIOPTRON AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau, Switzerland
 • Prečnik filtera/stakla 100,3mm
 • Materijal Organsko staklo & Fuleren
 • Sastav 1 kutija; 1 fulerenski filter; 1 torba (označena); 1 etiketa (sa spoljašnje strane kutije: šifra proizvoda za fulerenski filter)
 • Proizvedeno u Švajcarska
 • Primena Fulerenski filter za korišćenje sa medicinskim uređajem BIOPTRON Pro1
 • Garancija 2 godine
 • Dimenzije 142x142x45 mm
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".