Neo sense filter je deo 5-stepenog sistema za prečišćavanje vode aparata Zepter Edelwasser. Edelwasser je bežični sistem za prečišćavanje vode. To znači da vas snabdeva najkvalitetnijom čistom vodom ne koristeći električnu energiju. Vama i vašoj porodici on obezbeđuje pijaću vodu iz koje su uklonjene sve nečistoće. Posebno je dizajniran tako da štedi prostor i možete ga postaviti na radnu površinu u kuhinji. " />
 • Uklonite proizvod
  Prihvatiti
  Otkazati
  Ukupna cena: 0,00 RSD

NEO SENSE FILTER ZA EDEL WASSER

ČISTA VODA JE ZDRAVA VODA

2.040,00 RSD
 MP cena
 Club cena

To get discount, register your web shop account and join the Club.   Pročitaj više

 
Neo sense filter je deo 5-stepenog sistema za prečišćavanje vode aparata Zepter Edelwasser. Edelwasser je bežični sistem za prečišćavanje vode. To znači da vas snabdeva najkvalitetnijom čistom vodom ne koristeći električnu energiju. Vama i vašoj porodici on obezbeđuje pijaću vodu iz koje su uklonjene sve nečistoće. Posebno je dizajniran tako da štedi prostor i možete ga postaviti na radnu površinu u kuhinji.
 
Edel Wasser menja kvalitet vode koju pijete – i kvalitet vašeg života!
Neo Sense filter smanjuje neprijatan miris hlora i isparljivih organskih jedinjenja.
 • Šifra proizvoda PWC-670-01
 • Naziv proizvoda NEO SENSE FILTER ZA EDEL WASSER
 • Bruto težina (kg)
 • Neto težina (kg)
 • Primena Potrošni materijal za EdelWasser
 • Distributor Zepter International Poland Sp. z o.o, 02-672 Warszawa, ul. Domaniewska 37
 • Proizvedeno u Korea
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".