Membrana za reverznu osmozu je deo  5-stepenog sistema filtera aparata AqueenaPro. To je moćna barijera za bakterije, viruse, teške metale, kao što su olovo, kadmijum, živa, ostaci pesticida, 2, 4, 6-trihlorofenol, jedinjenja nitrita i ostale opasne supstance. " />
 • Uklonite proizvod
  Prihvatiti
  Otkazati
  Ukupna cena: 0,00 RSD

RO MEMBRANA FILTER ZA AQUEENA PRO

7.200,00 RSD
 
Membrana za reverznu osmozu je deo  5-stepenog sistema filtera aparata AqueenaPro. To je moćna barijera za bakterije, viruse, teške metale, kao što su olovo, kadmijum, živa, ostaci pesticida, 2, 4, 6-trihlorofenol, jedinjenja nitrita i ostale opasne supstance.
 
Petostepeni sistem filtera svakodnevno obezbeđuje 370 l najčistije i najzdravije vode. RO membrana predstavlja moćnu barijeru koja uklanja čak i najsitnije čestice od 0,0001 do 0,0005 mikrona, sićušne viruse od 0,02 do 0,04 mikrona i bakterije od 0,2 mikrona.

Kako biste bili sigurni da svakog dana pijete zdravu pijaću vodu, obratite pažnju na displej stanja filtera na vašem aparatu AqueenaPro. Preporučujemo vam da zamenite filter čim se boja jednog od filtera na displeju promeni u narandžastu.
 
ZAGAĐIVAČ EFIKASNOST ZAGAĐIVAČ EFIKASNOST
Ukupno mikroba (72h@22ºC) >99% Amonijak >80%
Ukupno mikroba (24h@37ºC) >99% Arsen (V) (rastvoren) >99%
Kalcijum (rastvoren) >98% Olovo (rastvoreno) >95%
Magnezijum (rastvoren) >86% Kadmijum (rastvoren) >98%
Hlorid >97% Gvožđe (rastvoreno) >96%
Nitrat >91% Mangan (rastvoren) >99%
Nitrit >93% Živa (rastvorena) >98%
 • Šifra proizvoda WT-100-15
 • Naziv proizvoda RO MEMBRANA FILTER ZA AQUEENA PRO
 • Bruto težina (kg) 0.32
 • Neto težina (kg) 0.274
 • Primena Potrošni materijal za AqueenuPro
 • Distributor Zepter International Poland Sp. z o.o, 02-672 Warszawa, ul. Domaniewska 37
 • Proizvedeno u China
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".