• Uklonite proizvod
  Prihvatiti
  Otkazati
  Ukupna cena: 0,00 RSD

SERUM ZA PREDEO OKO OČIJU - LA DANZA

BRZO SMANJUJE SITNE LINIJE I BORE

15.000,00 RSD
 MP cena
 Club cena

To get discount, register your web shop account and join the Club.   Pročitaj više

Precizna formula i aktivni sastojci seruma prilagođeni su specifičnoj fiziologiji veoma osetljive kože oko očiju. Serum za dubinsko čišćenje kombinuje AMELOIX – jedan od najsnažnijih antioksidanata dostupnih – i MDI KOMPLEKS i CETIOL® SENSOFT koji ublažava sitne linije i daje koži svileni osećaj, vraćajući jasnoću i mladalačku vitalnost umornim očima.
LEPOTA NEMA GODINE

Zaštitite i ojačajte osetljivu kožu oko očiju sa snažnim serumom protiv starenja iz La Danza kolekcije, koji kombinuje ključne sastojke:

AMELIOX – koktel karnozina (dipeptid) i snažnih antioksidanata, odlaže proces glikacije i sprečava starenje usled oksidacije. Nalazi se u obliku lipozoma, koji snabdevaju rožnati sloj kože aktivnim sastojcima, zaustavljajući stvaranje bora. Čista HIJALURONSKA KISELINA – najsnažniji hidratantni sastojak, koji dubinski, dugotrajno i intenzivno hidrira sve slojeve kože, vezujući vodu za ćelije kože. Jača prirodnu barijeru kože, omogućavajući ćelijama da zadrže vlažnost. 

MDI KOMPLEKS (koji se dobija iz morskih ekstrakata) – eliminiše tamne kolutove i natečenost ispod očiju, poboljšava zaštitne funkcije kože, smanjuje crvenilo i pojavu paučinastih vena. CETIOL® SENSOFT daje koži osećaj najmekše svile. Otkrijte multidimenzionalan osećaj mekoće i obezbedite vašoj koži svakodnevnu dozu vitalne energije.

Uputstvo za upotrebu: Za najbolje rezultate, intenzivnu zaštitu od antioksidanata i korekciju izgleda kože, nanesite vrhovima prstiju i nežno utrljajte malu količinu seruma oko očiju svako jutro i svako veče. Koristite najpre La Danza serum za oči, a potom La Danza kremu za predeo oko očiju.
 
 • Šifra proizvoda PNK-706
 • Naziv proizvoda SERUM ZA PREDEO OKO OČIJU - LA DANZA
 • Bruto težina (kg) 0.1
 • Neto težina (kg) 0.06
 • Proizvedeno u Švajcarska
 • Distributer Zepter International Poljska Sp. z o.o, 02-672 Varšava, ul. Domaniewska 37
 • Zapremina 15 ml
 • Sastojci Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Alcohol, Disodium Adenosine Triphosphate, Sodium Benzoate, Lecithin, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Carnosine, Citric Acid, Algin, Carica Papaya Fruit Extract, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Tocopherol, Glycosaminoglycans, Trisodium EDTA, Silybum Marianum Fruit Extract
 • Komada u kutiji 1
 • Rok trajanja Informacije na kutiji
 • Sertifikati Proizvođačeva potvrda o Sistemu Upravljanja Kvalitetom ISO 9001: 2015
 • Proizvođač Intercosmetics Nauchatel SA Route des Gouttes d'Or 30, 2008 Neuchatel, Švajcarska
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".