• Uklonite proizvod
    Prihvatiti
    Otkazati
    Ukupna cena: 0,00 RSD

LOSION ZA RUKE, SPECIJALNA SERIJA - SWISSO LOGICAL

SWISSOLOGICAL LOSION ZA RUKE – SPECIJALNA ZLATNA SERIJA

2.880,00 RSD
 MP cena
 Club cena

To get discount, register your web shop account and join the Club.   Pročitaj više

Losion za ruke iz specijalne Swisso Logical zlatne serije ne samo što neguje vaše ruke, već i popravlja vaše raspoloženje. Zaštitite kožu od isušivanja i učinite da zasija kao da je od zlata.
ZLATNI SAVET: SWISSO LOGICAL LOSION ZA RUKE
Visoko koncentrovani aktivni sastojci Swisso Logical losiona za ruke – Aloe vera, ehinacea i pantenol (vitamin B5), štite, omekšavaju i neguju kožu, čineći je elastičnijom i čvršćom. Izuzetno popularan losion za ruke obogaćen je svetlucavim zlatnim pahuljicama, od kojih će vaše ruke zablistati u punoj lepoti.
  • Šifra proizvoda PNK-420-G
  • Naziv proizvoda LOSION ZA RUKE, SPECIJALNA SERIJA - SWISSO LOGICAL
  • Bruto težina (kg) 0.38
  • Neto težina (kg) 0.37
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".