Pozovite prijatelja u Club Live 100

SET ZA RUČAVANJE I KAFU EDEN za 12 osoba

VANVREMENSKI STIL I ELEGANTNA IZRADA

ISPORUKA DO 5 DANA

Zahvaljujući vrhunskom umeću majstora koji poklanjaju pažnju svakom detalju, istančanom ukusu i prefinjenom stilu, Zepter Masterpiece kolekcija dobila je globalna priznanja za kvalitet. Eden set sadrži sve što je potrebno za kompletnu večeru za 12 osoba, uključujući serviranje kafe; svaki od 68 delova ukrašen je izuzetno lepom plavom cvetnom dekoracijom, bogato dopunjenom blistavo zlatnom trakom.
PRESTIŽNI ZEPTER PORCELAN
Dobro došli u carstvo Zepter Masterpiece kolekcije; kolekcije čiji je svaki deo jedinstveno umetničko delo, ručno izrađeno zaslugom nekoliko odabranih majstora koji su decenijama usavršavali svoje umeće. Eden kolekcija se izrađuje od tvrdog porcelana prema originalnoj metodi iz 18. veka i karakteriše se prefinjenim ukusom, ali i raznovrsnim stilovima i idealnim balansom između klasične umetnosti i potreba savremenog života. Eden ima najveći broj delova za postavljanje stola. Sadrži po 12 plitkih, dubokih i tanjira za desert, zatim činije za supu, za salatu i za sos, tanjir za serviranje i ovalni tanjir, kao i 12 šoljica za kafu sa 12 tanjirića i posude za kafu, šećer i mleko.

LEPOTA ROĐENA U ZEMLJI I VATRI
Zepter Masterpiece kolekcija proizvodi se ručno u Bavarskoj (Nemačka) od tvdog porcelana, koji je otporan na ogrebotine, zahvaljujući visokom sadržaju kaolina (50-55%) i malim primesama kvarca i feldspata (20 odnosno 30%). Zepter svoj ekskluzivni porcelain proizvodi isključivo koristeći tehnike dekorisanja „u glazuri” i „na glazuri”. Prilikom dekorisanja „u glazuri”, osnovna boja se indirektno nanosi na posuđe pomoću nelepljivog papira, postupkom sito štampe, i zatim se peče na 1250 °C, da bi boja prodrla u otopljenu glazuru. Na taj način porcelan dobija svoj prepoznatljiv sjaj. Nakon toga, vrši se dekorisanje „na glazuri”: dekorativni motivi slikaju se rukom, sa ili bez zlatnih dekoracija, a zatim se porcelansko posuđe peče na 840 °C. Kao što nam i sam naziv postupka govori, dekoracija se nalazi „na glazuri”. Konačna faza je ručno nanošenje 22-karatnog zlata, koje pre pečenja ima braonkastu boju, zbog dodatih ulja i aditiva. Zatim se četkom dekorišu ivice posuđa. Ovaj postupak se naziva „pečenje zlata”, jer se odvija na temperaturi od 800 °C. Drške, dekoracije i bordure se oslikavaju isključivo ručno. Veština dekorisanja porcelana je usko specijalizovana, i znanje se decenijama prenosi sa jedne na drugu generaciju umetnika. 

SERTIFIKAT O AUTENTIČNOSTI
U poređenju sa ostalim proizvođačima standardnog porcelana, apsolutna superiornost Zepter Masterpiece kolekcije odražava se u svakom detalju. Zepter International s ponosom potvrđuje da se ova kolekcija porcelana i Table Art proizvodi u potpunosti izrađuju ručno, od najkvalitetnijih materijala. Na kompletnoj proizvodnji ovih proizvoda u Nemačkoj rade vrhunski majstori. Zepter International garantuje najviše standarde kvaliteta i vrhunsku tehnologiju zahvaljujući odabiru najkvalitetnijih sirovina kontrolisanog, evropskog porekla i strogom nadzoru procesa proizvodnje.
 
ŠIFRA PROIZVODA
LP-112
NAZIV PROIZVODA
SET ZA RUČAVANJE I KAFU EDEN za 12 osoba
BRUTO TEŽINA [KG]
33
NETO TEŽINA (KG)
24,3
PRIMENA
Za serviranje jela i kafe
PROIZVOĐAČ
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
MATERIJAL
Porcelan: kaolin 50-55%, kvarc, feldspar Ručno ugravirani luksuzni završeci od 22-karatnog zlata
SASTAV
12 plitkih tanjira Ø 27.0 cm 12 dubokih tanjira Ø 22.7 cm 12 tanjira za desert Ø 21.0 cm 1 činija za salatu Ø 23.0 cm 1 činija za salatu, zapremina 2.80 L 1 činija za sos Ø 23.0 cm 1 ovalni tanjir 38.0 cm 1 podmetač/tanjir za serviranje Ø 31.0 cm 12 šoljica za kafu, zapremina 23.0 L 12 podmetača Ø 15.0 cm 1 posuda za kafu, zapremina 1.2 L 1 posuda za šećer, zapremina 0.25 L 1 posuda za mleko, zapremina 0.25 L
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
DA - u blagom režimu rada
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE
Preporučujemo da porcelan brižljivo pazite i perete ručno. Blaga sredstva za čišćenje i ručno pranje pozlatu će duže vremena održati sjajnom.
PROIZVEDENO U
Bavaria, Nemačka
GARANCIJA
U slučaju greške u proizvodji
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Izjava o usaglašenosti vezana za Regulativu (EC) Nº1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u dodir sa hranom - kada se koriste ispravno - ne ispuštaju nikakve supstance štetne za zdravlje.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.