• Uklonite proizvod
    Prihvatiti
    Otkazati
    Ukupna cena: 0,00 RSD
Zepter Blog > Najnoviji članci
  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  > 
Pročitajte

Đumbir keksići od spelt brašna

Djumbir keksići tako neodoljivo mirišu na praznike. Posni su, obiluju zdravim sastojcima, a tako su aromatični. Pored toga što su jestivi, mogu biti deo dekoracije, ali i divan jestivi ukras za jelku.
Objavljeno: 27.12.2019. 13:14:08 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Losos sa senfom i začinskim biljem i dalmatinsko varivo

Da li i Vi imate osećaj da izbor posnih jela nije tako veliki i da svaki dan jedemo isto? Srećom, ovo je samo zabluda. Kada su u pitanju posna jela izbor je raznolik i izuzetno ukusan. Jedno od posnih jela koje će oduševiti sve goste za vašom prazničnom ili slavskom trpezom je i Losos sa senfom i začinskim biljem i dalmatinskim varivom.
Objavljeno: 18.12.2019. 14:42:53 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

​KVANTNA kozmetika (Budućnost koja je počela) 

Konvencionalna medicina, kao i savremene metode nege i očuvanja zdravlja i lepote, bave se lečenjem simptoma bolesti, odnosno tretiranjem posledica promena na nivou organa i organskih sistema. Takav pristup često ne daje zadovoljavajuće rezultate, jer ne deluje na uzrok promena, s obzirom da je za savremenu medicinu i kozmetologiju uzrok uglavnom nepoznat i nevidljiv, jer je fenomen života za nas još uvek "zapakovana tajna".
Objavljeno: 19.11.2019. 11:30:01 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Kako ublažiti posledice zračne terapije

Oktobar je mesec borbe protiv raka dojke. Povodom toga pišemo o prirodnim načinima da pacijentkinje koje se bore sa ovom bolešću lakše podnesu zračenje, poprave imunitet i pojačaju moć organizma da se bori sa malignim ćelijama
Objavljeno: 11.10.2019. 12:24:43 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Primena Bioptron svetlosne terapije kod bola u usnoj duplji

Hronični bol sluzokože usne duplje se definiše kao bol koji traje duže od tri meseca i koji se nastavlja i nakon upalnog procesa koji mu je predhodio. Ovaj bol mogu izazvati različite patološke promene uključujući „sindrom gorućih usta“, afte, zapaljenja usne duplje i usana, kao i različite hronične ranice (ulceracije).
Objavljeno: 29.9.2019. 12:54:14 od strane Zepter International | sa 0 komentara
  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  > 
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".