HYPERLIGHT OPTICS®

VIDIŠ VIŠE. OSEĆAŠ SE BOLJE. 

PRODUKTIVNIJI SI I USPEŠNIJI. 

ŽIVIŠ BOLJE.

Naočare Hyperlight Optics® pružaju aktivnu hipersvetlosnu terapiju koja održava, okrepljuje i revitalizuje organizam na kvantnom nivou. Štite od štetnih zraka prirodnog i veštačkog osvetljenja, sunčeve svetlosti i svetlosti elektronskih uređaja, a posebno od njihovih kombinacija kojima smo neminovno izloženi i danju i noću.

Kvantna Hipersvetlost nastaje prolaskom bilo koje svetlosti kroz Quantum Hyperlight Optics® sočivo, koje pozitivno utiče kako na vid tako i na funkcionisanje mozga, što doprinosi opštem poboljšanju fizičkog i mentalnog stanja, a time i optimalnom funkcionisanju organizma. Naočare Hyperlight Optics® npoboljšavaju koncentraciju, pažnju i pamćenje.

  • Naočare Hyperlight Optics® povećavaju produktivnost i efikasnost
  • Naočare Hyperlight Optics®  pomažu u bržem donošenju boljih odluka
  • Naočare Hyperlight Optics®  omogućavaju uspešno savladavanje intenzivnih i dugotrajnih mentalnih napora

KO BI TREBALO DA NOSI HYPERLIGHT OPTICS® ?

Svi koji brinu o sebi, a izloženi su intenzivnom mentalnom i fizičkom naporu. Svi mi koji smo svakoga dana izloženi opasnom spektru sunčeve svetlosti, kao i veštačkom osvetljenju u zatvorenim prostorima (kuća, posao, škola, koncerti, tržni centri itd).

Hyperlight Optics® predstavljaju jedinstveno rešenje za poboljšanje vida kao i moždanih funkcija. Blokiraju štetnu radijaciju istovremeno je konvertujući u optimalni raspon kvatne hipersvetlosti koja reflektuje idealnu simetriju koja je identična biološkoj strukturi.

HYPERLIGHT OPTICS®  VAM OMOGUĆAVAJU DA POSTANETE VITALNIJI, ZDRAVIJI I USPEŠNIJI.

Eyewear-for-everyone

Sočiva za naočare Quantum Hyperlight Optics®  jedinstvenih karakteristika i vrhunskog kvaliteta izrađena su po švajcarskoj tehnologiji i mnogo su više od običnih sočiva: osmišljena su da poboljšavaju vid, kognitivne sposobnosti i kvalitet života. Na taj način daju svoj doprinos misiji.

Sočiva za naočare Hyperlight Optics® premazana su sa obe strane najboljim zaštitnim slojevima. Lako se održavaju, otporne su na ogrebotine i dugotrajne su. Kvalitet proizvodnje sočiva i ramova čine Hyperlight Eyewear® aktuelnim i elegatnim proizvodom.


MEĐUNARODNE NAGRADE

Patentirana nanotehnologija bazirana na fulerenu C60 i otkriću hiperharmonizovane i hiperpolarizovane svetlosti dobila je mnoge prestižne internacionalne nagrade.

Quantum-Hyperlight-Optic-benefits_540

Hyperlight Eyewear Glasses Indoor

Hyperlight Eyewear Glasses