HYPERLIGHT EYEWEAR

VIDIŠ BOLJE.OSEĆAŠ SE BOLJE. 

MISLIŠ BOLJE. ŽIVIŠ BOLJE.

Hyperlight Eyewear naočare pružaju aktivnu hipersvetlosnu terapiju koja održava, okrepljuje i revitalizuje organizam na kvantnom nivou. Hyperlight naočare štite od štetnih zraka prirodnog i veštačkog osvetljenja, sunčeve svetlosti i svetlosti elektronskih uređaja, a posebno od njihovih kombinacija kojima smo neminovno izloženi i danju i noću.

Kvantna Hipersvetlost nastaje prolaskom bilo koje svetlosti kroz Qunatum Hyperlight Optics® sočivo, koje pozitivno utiče kako na vid tako i na funkcionisanje mozga, što doprinosi opštem poboljšanju fizičkog i mentalnog stanja, a time i optimalnom funkcionisanju organizma.Hyperlight Eyewear provide active hyperlight therapy that maintains, strengthens, and revitalizes the organism - the wearer - on a quantum level. Hyperlight Eyewear protect against harmful rays of any artificial lighting, sunlight and light from electronic devices, and in particular against their combined effect, to which we are inevitably exposed around the clock.

  • Hyperlight Eyewear naočare poboljšavaju koncentraciju, pažnju i pamćenje
  • Hyperlight Eyewear naočare povećavaju produktivnost i efikasnost
  • Hyperlight Eyewear naočare pomažu u bržem donošenju boljih odluka
  • Hyperlight Eyewear naočare omogućavaju uspešno savladavanje intenzivnih i dugotrajnih mentalnih napora

KO BI TREBALO DA NOSI hYPERLIGHT EYEWEAR?

ESvi koji brinu o sebi, a izloženi su intenzivnom mentalnom i fizičkom naporu. Svi mi koji smo svakoga dana izloženi opasnom spektru sunčeve svetlosti, kao i veštačkom osvetljenju u zatvorenim prostorima (kuća, posao, škola, koncerti, tržni centri itd.).

Hyperlight Eyewear naočari predstavljaju jedinstveno rešenje za poboljšanje vida kao i moždanih funkcija. Blokiraju štetnu radijaciju istovremeno je konvertujući u optimalni raspon kvatne Hipersvetlosti koja reflektuje idealnu simetriju koja je identična biološkoj strukturi.

HYPERLIGHT EYEWEAR NAOČARE VAM OMOGUĆAVAJU DA POSTANETE VITALNIJI, ZDRAVIJI I USPEŠNIJI.

Eyewear-for-everyone

Quantum Hyperlight® Optic sočiva jedinstvenih karakteristika i vrhunskog kvaliteta izrađena su po švajcarskoj tehnologiji i mnogo su više od običnih sočiva: osmišljena su zarad boljeg ljudskog zdravlja, boljih kognitivnih sposobnosti, boljeg izgleda i boljeg kvaliteta života. Na taj način daju svoj doprinos misiji.

Quantum Hyperlight® Optic sočiva premazana su sa obe strane najboljim zaštitnim slojevima. Lako se održavaju, otporne su na grebanje i dugotrajne su. Kvalitet proizvodnje sočiva i ramova čine Hyperlight® Eyewear naočare aktuelnim I elegatnim proizvodom.


MEĐUNARODNE NAGRADE

Patentirana nanotehnologija bazirana na fulerenu C60 i otkriću hiperharmonizovane I hiperpolarizovane svetlosti dobila je mnoge prestižne internacionalne nagrade.

Quantum-Hyperlight-Optic-benefits_540

Hyperlight Eyewear Glasses Indoor

Hyperlight Eyewear Glasses