OTKRIJTE UKUS KOJI VAM NAJVIŠE ODGOVARA

Bez obzira na to da li više volite kafu ili čaj, elegatan i funkicionalan ZEPRESSO TREND će ispunuti sve vase želje i zahteve kad je u pitanju kvalitet i ukus vašeg omiljenog napitka. ZEPRESSO TREND je neophodan apparat savremenog doba, lagan i mali uklopiće se u svaki prostor. Održavanje aparata je jednostavno. Napravljen je od isključivo najkvalitetnijih materijala i ispunjava svetske najstrožije kriterijume.

Zepresso trend je nova generacija uređaja za pripremu hladnih i toplih napitaka iz kapsule. Najsavremenija tehnologija omogućava pripremu napitaka izvanrednog kvaliteta, od kafe i čaja do Medizep napitaka. Aparat je jednostavan za upotrebu i za nekoliko trenutaka je spreman za pripremu nove šoljice toplog ili hladnog napitka.

Zlatna boja savršeno odgovara klasičnom i prefinjenom ukusu, dok veseli Mondrijan dizajn biraju otvorene osobe sa slobodnijim, ekscentričnim ukusom. Moderan dizajn i inovativna tehnologija za one koje zahtevaju najviše standarde!

LJUBITELJI KAFE – UKLJUČITE SVOJA ČULA

Otkrivanje jedinstvenih aroma u zrnima najfinije kafe na svetu počinje procesom prženja. Izabrali smo najfiniju kafu sa plantaža iz najpoznatijih regiona i ispržili je koristeći tradicionalne metode. Tako smo sačuvali njen jedinstven ukus i aromu, u kojima možete uživati svakog dana. 

Naša selekcija kafe je raskošna eksplozija ukusa u svakoj šoljici i istinsko zadovoljstvo za ljubitelje ovog napitka. Mešavine arabika i robusta kafe prodaju se u kutijama od po 10 kapsula, koje se takođe mogu koristiti i u Nespresso® aparatima. 

Nudimo vam izbor od 5 različitih vrsta kafe.

“Kafa bi trebala da bude pakleno vruća, crna kao đavo, čista kao anđeo i slatka kao ljubav" - Charles-Maurice de Talleyrand

ZEPRESSO KAPSULE ZA ČAJ

Odabrali smo prefinjene mešavine i upakovali ih u kapsule, a svaka od njih sadrži optimalnu količinu čaja i biljnih sastojaka vrhunskog kvaliteta, za vaše uživanje u napitku bogatog ukusa. Ubacite kapsulu i uživajte!

SAMO UBACITE KAPSULU U UREĐAJ I UŽIVAJTE!

Iskusite Zepresso ,probajte Zepresso Café kolekciju, pružiće vam sofisticiran doživljaj ukusa.

Sa ekskluzivnim Zepresso Café bude vam se sva čula u trenutku kad udahnete jedinstvenu aromu. Vaša čula se aktiviraju kao nikad pre, vase telo je budno, puno nove energije. Svako jutro započnite uz Zepresso , danima ćete imati priliku da probate nove arome.