ZEPTER SMARTLIFE 

Zepter je proizveo sistem koji će skratiti vreme koje provodite u kuhinji i imaćete više vremena za sebe.Zepter revolucionarna tehnologija ide u paru sa radio indukcionom pločom i radio digitalnim termokontrolorom i daljinskim alarmom.

ZEPTER RADIO DIGITALNI TERMOKONTROLOR

Zepter radio digitalni termokontrolor poseduje digitalni korisnički interfejs i odlikuje se elegantnim, modernim dizajnom i čvrstom, ergonomskom drškom. Uređaj vam daje mogućnost izbora načina kuvanja (bez dodavanja masnoće ili bez dodavanja vode), mogućnost programiranja željene temperature i dužine kuvanja i punu kontrolu nad kompletnim procesom.Nakon programiranja, ovaj pametan sistem automatski održava podešenu temperaturu i vreme i isključuje se po potrebi. Možete slobodno otići van kuće, a kada se vratite, vaše zdravo jelo će biti skuvano i spremno za serviranje a sva njegova nutritivna i organoleptička svojstva ostaće sačuvana.

Pre svega, radio digitalni termokontrolor je vaš „čuvar hrane”, jer deluje u interakciji sa ostalim Zepter uređajima koji koriste radio talase.

ZEPTER BUZZER

Zepter alarm je povezan sa Zepter radio digitalnim termokontrolorom i pokazuje temperaturu i vreme tokom kuvanja. Zepter alarm funkcioniše do razdeljenosti od 30 m.

ZEPTER RADIO INDUCTION COOKER

Zepter indukciona ploča predstavlja novu tehnologiju i omogućava da Zepter radio digitalni termokontrolor i Zepter alarm međusobno komuniciraju i tako drže proces kuvanja pod kontrolom.Pritiskom na dugme Zepter indukciona ploča se prilagođava i održava temperaturu, takođe automatski se gasi po potrebi i u skladu sa zadatim parametrima na Zepter radio digitalnom termokontroloru.

Zepter Masterpiece posuđe ima akutermno- kompaktno dno koje savršeno odgovara indukcionoj ploči . Zepter indukciona ploča je kompatibilna da bilo kojim posuđem koje u sebi ima magnet . Spremajte ukusne i zdrave obroke na Zepter način!

ZEPTER NEZAVISNI SMART SUPERIOR MULTISISTEM:

  • ŠTEDI ENERGIJU – ne gubi energiju prilikom kuvanja ili zagrevanja
  • ŠTEDI HRANU – uživajte u spremnim i zdravim obrocima
  • ŠTEDI VREME – više imajte vremena za svoju porodicu i sebe
  • ŠTEDI NOVAC
  • APSOLUTNO JE BEZBEDAN
  • ŠTITI VAŠE ZDRAVLJE