Pozovite prijatelja u Club Live 100

SET ZA KAFU EDEN za 6 osoba

ISPORUKA DO 5 DANA

Ručno izrađen od finog porcelana vrhunskog kvaliteta, dodatni set za kafu Eden, daće dozu elegancije i svečanosti vašim svakodnevnim ritualima. Ova mala umetnička dela proizvode se u modernim fabrikama, po najnovijoj tehnologiji, što im daje lepotu, trajnost i kvalitet. Set se sastoji od 6 šoljica i 6 tanjirića za kafu.
 
Kao veliki vrt koji vas poziva da ujutru prošetate kroz njegove čudesne cvetne leje, diskretnog mirisa, harmonije i slikovitog šarma – Zepter vas poziva da otkrijete novi svet, bogat bojama, čudesan i raznovrstan. Svet napravljen po meri bogova, koji osećamo i u kome uživamo. Vođen svojom maštom i čudesnim osećanjem sreće, umetnik je kreirao servis čiji se elementi menjaju zavisno od časa, dana ili godišnjeg doba. Nudeći fantaziju i inspiraciju, svet sanjara vas poziva da uđete i doživite sasvim novo iskustvo.
ŠIFRA PROIZVODA
LP-100-KA
NAZIV PROIZVODA
SET ZA KAFU EDEN za 6 osoba
BRUTO TEŽINA [KG]
2,45
NETO TEŽINA (KG)
2,28
PRIMENA
Za serviranje kafe 6 šoljica za kafu 0,21l 6 tanjirić za šoljicu za kafu 150 mm
PROIZVOĐAČ
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Izjava o usaglašenosti vezana za Regulativu (EC) Nº1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u dodir sa hranom - kada se koriste ispravno - ne ispuštaju nikakve supstance štetne za zdravlje.
GARANCIJA
U slučaju greške u proizvodji
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.