Pozovite prijatelja u Club Live 100

SET ČAŠA ZA VISKI KING za 6 osoba

MODERNE ČAŠE ZA VISKI – IZBOR DŽENTLMENA

ISPORUKA DO 15 DANA

Poslužite sa stilom viski ili neko drugo alkoholno piće u upečatljvim KING čašama od nerđajućeg čelika. Jedinstven stil KING kolekcije uklapa se sa prijatnom težinom i stabilnošću koja se očekuje od Zepter proizvoda. Specijalna termička šolja sa dvostrukim zidovima održava temperaturu pića, tako da topli napici duže ostaju topli, a hladni ostaju prijatno rashlađeni. Set se sastoji od 6 čaša sa dvostrukim zidovima, 6 podmetača, 1 specijalne posude za led, 1 hvataljke za led i 1 poslužavnika.
KING DONOSI KRALJEVSKU ELEGANCIJU U SVAKOJ PRILICI

KING čaše su dizajnirane tako da čuvaju poseban ukus svakog pića. Specijalna termo šolja od nerđajućeg čelika garantuje apsolutno uživanje u viskiju i drugim žestokim pićima, irskoj kafi, čaju ili sakeu. 
Postavite čaše na lepo dizajnirane podmetače i dobićete elegantnu i skladnu kombinaciju. Posebna tehnologija primenjena u proizvodnji podmetača sprečava da se čaše „zalepe“ za njih kada zbog kondenzacije kapljice počnu da se slivaju niz spoljne zidove čaše. Prefinjen izgled daje posuda za led sa dvostrukim vakuum zidom, koji sprečava topljenje leda. Lep, raskošan poslužavnik daje ritualu serviranja i posluživanja svečaniju notu.

Postoje dve verzije King seta, koje će odgovarati vašem istančanom ukusu:
  • posrebreni set
  • set od poliranog nerđajućeg čelika
ŠIFRA PROIZVODA
LS-190
NAZIV PROIZVODA
SET ČAŠA ZA VISKI KING za 6 osoba
BRUTO TEŽINA [KG]
6,81
NETO TEŽINA (KG)
6,08
PRIMENA
Za posluživanje viskija, likera, irske kafe, čaja i šejkova
PROIZVOĐAČ
HOME ART. & SALES SERVICES AG , Sihleggstrasse 23 , 8832 Wollerau - Švajcarska
VRSTA ČELIKA
AISI 304
SASTAV
*1 poslužavnik 51,0 x 38,0 cm *6 čaša za viski, visina 8,90 cm, zapremina 300 ml *6 podmetača Ø 13,5 cm *1 posuda za led, visina 20,0 cm, zapremina 730 ml *1 hvataljka za led, visina 18,0 cm *Garancija
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
DA
PROIZVEDENO U
Italija
GARANCIJA
Besplatna garancija u periodu od 30 godina (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru + Ugovorena garancija - 28 godina po isteku zakonske garancije) na popravke ili zamenu u punom obimu na sve proizvode izradene od Zepter metala za slucajeve grešaka u materijalu ili proizvodnji. Zepter daje 24 meseca garancije (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na delove koji nisu izradeni od Zepter metala 316L i 304. Zepter daje garanciju (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na pozlatu na svim proizvodima. Garancija ne pokriva: estetske promene koje su nastale normalnim korišcenjem i koje ne uticu na performanse proizvoda i oštecenja nastala nepravilnom upotrebom proizvoda. Kako biste imali pravo na garanciju, morate imati dokaz o kupovini, molimo sacuvajte ga.
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Izjava o usaglašenosti vezana za Regulativu (EC) Nº1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u dodir sa hranom - kada se koriste ispravno - ne ispuštaju nikakve supstance štetne za zdravlje.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.