Pozovite prijatelja u Club Live 100

VACSY® APARAT ZA VAKUMIRANJE KESA

SAČUVAJTE HRANU, UŠTEDITE NOVAC I VREME

ISPORUKA DO 5 DANA

VacSy® aparat za vakuumiranje kesa idealan je za čuvanje raznih vrsta hrane. Uz adapter, aparat za vakuumiranje pretvara se u vakuum pumpu koja je kompatibilna sa patentiranim VacSy® posudama, univerzalnim poklopcima i zatvaračima za flaše. Ugrađeni senzori sprečavaju ulazak tečnosti u aparat prilikom vakuumiranja hrane koja sadrži dosta tečnosti, dok integrisani senzor pregrevanja i niska potrošnja energije čine aparat ekonomičnim i bezbednim za upotrebu.
PET PUTA DUŽI ROK TRAJANJA I SVEŽINA HRANE
Napredna tehnologija, materijali vrhunskog kvaliteta i savremen dizajn čine VacSy® aparat za vakuumiranje kesa superiornim u odnosu na druge proizvode te vrste. Ovaj inovativni sistem izvlači vazduh i vlagu iz specijalno dizajniranih dugotrajnih kesa, čuvajući ukus hrane. Vakuumirajte i zamrznite gotov obrok koji možete da podgrejete tokom nedelje, ili vakuumirajte šnicle, ribu, povrće, kao i kolače, krekere i ostale namirnice u ostavi. 

VacSy® aparat za vakuumiranje kesa omogućava da hrana ostane sveža do 5 puta duže, a takođe štedi vaš novac, jer ne morate da bacate meso koje je izgubilo na kvalitetu usled zamrzavanja, pokvarenu hranu i zaboravljene ostatke od obroka. Ovaj praktičan aparat ima komandnu tablu jednostavnu za upotrebu a svojim kompaktnim dizajnom štedi prostor na kuhinjskom radnom stolu.
 
ŠIFRA PROIZVODA
VS-S
NAZIV PROIZVODA
VACSY® APARAT ZA VAKUMIRANJE KESA
BRUTO TEŽINA [KG]
4,04
NETO TEŽINA (KG)
3,4
PRIMENA
Zavarivanje, uklanjanje vazduha i automatsko zavarivanje, vakuum pakovanje sa VacSy® pumpom za vakuumiranje
PROIZVOĐAČ
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
BOJA
Zelena i bela
SNAGA
130 W
NAPON
Napajanje 220 - 230 V AC - 50 Hz
KONTROLA
Kontrolna tabla, mikro-dugmići
DUŽINA KABLA
125 cm
SIGURNOSNA KLASA
II
ZAŠTITA
Zvučno upozorenje u slučaju neispravnosti ili kvara uređaja
PROIZVEDENO U
Italija
GARANCIJA
2 godine (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru)
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2004/108 / EC za elektromagnetnu kompatibilnost; Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2006/95/EC za "Niski napon"; Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2002/95/EC (RoHS) za zabranu upotrebe određenih opasnih materija u električnoj i elektronskoj opremi; Izjava o usaglašenosti vezana za Regulativu (EC) Nº1935/2004 za materijale i proizvode koje dolaze u dodir sa hranom - kada se koristi ispravno - ne ispušta nikakve supstance štetne za zdravlje. Serijska proizvodnja ispunjava uslove: Tehničke uslove Carinske Unije 010/2011 “Tehničke uslove za sigurnost mehanizama i opreme” odobrene po odluci Komisije Carinske Unije, Oktobar 18, 2011 N 823, Tehničke uslove Carinske Unije 020/2011 “Elektromagnetna kompatibilnost za tehnička sredstva” odobrene po odluci Komisije Carinske Unije, Decembar 9, 2011 N 879.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.