ZepterClub je inovativni ekosistem koji jedinstveno kombinuje prednosti programa lojalnosti, programa preporuka i partnerskog programa.
Ovaj originalni pristup omogućava Članovima ZepterClub-a da slobodno i jednostavno preuzmu uloge:
Privilegovanog kupca
Privilegovanog preporučioca
Konsultanta prodaje
Svaku od uloga možeš koristiti pojedinačno ili sve istovremeno – u zavisnosti od ličnih ili poslovnih ciljeva, radnih navika i životnog stila.
ZepterClub omogućava Članovima ekskluzivan pristup premium Zepter proizvodima i uslugama po povlašćenim cenama sa popustom od -5% do -40%.
Registracija u ZepterClub je besplatna i neobavezujuća.
Kao registrovan Član možeš pogodnosti da koristiš odmah i trajno. I pre i posle iskorišćenih privilegija, možeš se u svakom trenutku odjaviti besplatno i bezuslovno. Ukoliko se odjaviš – gubiš postignut status i privilegije.
Discount Level
+
Broj ZClub Članova
Discount Level
-
-
1
2
2
4
10
10
- Bioptron Hyperlight - Therapy tretmani
- Medicinske usluge - MedicBooking.com
- Hotelski smeštaj - Zepter Hoteli
- Zubarske usluge - Zepter Dental
- Pozorište i opera - "Madlenianum"
Vrlo je jednostavno - dodaj željene proizvode u korpu i videćeš ostvareni popust.
Veća kupovina - veći popust!
MP cena | 61.360,00 RSD |
ZepterClubⓘcena | 55.224,00 RSD |
Količina | |
Popust -10% | -6.136,00 RSD |
Ukupna cena | 55.224,00 RSD |
Prezentacija
Kombinacija najsavremenije tehnologije i izvanrednog, funkcionalnog Zepter dizajna znači da je svaki detalj Zepter Masterpiece posuđa pažljivo promišljen i brižljivo izrađen kako bi se postigao vrhunski doživljaj kuvanja. Rezultat toga je moderno, funkcionalno posuđe koje štiti vaše zdravlje i koje služi za pripremu ukusne hrane. Evo deset činjenica zašto je Zepter posuđe vodeće u svetu:
- ČUVAR VAŠEG ZDRAVLJA: Zepter posuđe garantuje manje opasnih masnoća i kalorija a više vitamina, minerala i proteina, pri čemu nutritivna, biološka i organoleptička svojstva hrane ostaju sačuvana. Medicinska istraživanja su pokazala da je nepravilna ishrana glavni uzrok svih najtežih hroničnih oboljenja u svetu (epidemija gojaznosti, hipertenzija, kardiovaskularne bolesti, dijabetes i karcinom). Nepravilna ishrana, pogrešna priprema hrane i loše posuđe su glavni uzroci srčanih oboljenja – ubica br. 1 u svetu. Nepotrebno kuvamo povrće u vodi i pržimo meso na visokim temperaturama u opasnim, pregrejanim masnoćama. Rezultat toga je da jedemo hranu smanjene nutritivne vrednosti, koja nam daje kratkotrajan lažan osećaj sitosti; ubrzo ponovo osećamo glad i uzimamo još takve obezvređene hrane. Na kraju, uneli smo previše soli, previše masnoće i šećera, previše kalorija i previše loše hrane, što ima dugoročno negativne posledice po naše zdravlje. Najnovija, inovativna Zepter tehnologija omogućava kuvanje hrane bez dodavanja vode, ulja i drugih vrsta masnoća, na niskim temperaturama, čime hranjivi sastojci ostaju sačuvani. Unos kalorija u tom slučaju smanjen je do 1500 kalorija nedeljno. Samim prelaskom sa posuđa lošeg kvaliteta na Zepter posuđe superiornog kvaliteta, imate priliku da smanjite mesečni unos kalorija za više od 6.000.
- DOŽIVOTNA GARANCIJA: Posude su izrađene od superiornog Zepter metala 316L. Troškovi proizvodnje vrhunskog, neuništivog Zepter metala 316L su 50% veći nego za nerđajući čelik 18/10, ali je on mnogo vredniji i značajno trajniji. Ovaj izuzetan metal je ekološki, neuništiv, otporniji na mehaničke i hemijske uticaje i apsolutno otporan na koroziju. Zepter pečat kvaliteta je doživotna garancija za metal.
- JEDINSTVEN PROCES KUVANJA: Zepter je razvio proces pripremanja hrane u kome se vodena para oslobođena iz hrane diže ka poklopcu, koji je uvek hladniji od drugih delova posude. U kontaktu sa njim, para se kondenzuje i kapljice tečnosti padaju na hranu u posudi. Proces se ponavlja sve dok hrana ne bude savršeno skuvana. Zepter zatvoreni kružni ciklus garantuje pripremu zdrave hrane, bez dodavanja vode ili masnoća, uvek na niskim temperaturama. Hrana pripremljena na ovaj način ne samo što je zdravija, već ima bolji ukus, s obzirom da su sačuvani njeni prirodni ukusi i arome (bez dodavanja soli i začina). Takođe i izgleda bolje, jer je zadržala svoju boju, oblik i teksturu.
- ZAK: Dno svake Masterpiece posude izrađeno je od tri sloja metala (induktivnog, akumulativnog, konduktivnog). Patentirano Zepter akutermno kompaktno dno (ZAK) predstavlja srce Zepter načina pripreme zdrave hrane. Troslojno dno spojeno je presom pod pritiskom od 2.000 tona sa telom posude (nije lepljeno niti lemljeno), pa je zato kompaktno, neuništivo i ne može se odvojiti.
- POKLOPAC je teži od većine klasičnih poklopaca, savršeno naleže na ivicu posude i hermetički je zatvara vodenim prstenom, čime je omogućen zatvoren kružni ciklus kuvanja i hrana zadržava svoja nutritivna svojstva. Zepter poklopac se može odložiti na patentirane Zepter drške, radi uštede prostora na radnom stolu.
- BEZBEDNE DRŠKE: Patentirane drške su specijalno dizajnirane da se nikada ne pregrevaju, jer je kontaktna površina sa telom Zepter Smart Line Masterpiece posude minimalna. Njihov ergonomski, moderan dizajn omogućava sigurno držanje i lako rukovanje. Postoji mogućnost izrade personalizovanih, zamenjivih drški u različitim bojama, zahvaljujući patentiranoj metodi nanošenja prevlake otporne na ogrebotine.
- MANJE MASNOĆA, VIŠE VITAMINA: Kada kuvamo krompir u ključaloj vodi, sadržaj vitamina C smanjuje se za 60-80%. Isto važi za drugo povrće i hranu koja gubi svoja hranljiva svojstva i vitamine zbog nepravilnog načina kuvanja i lošeg posuđa. Istraživanja pokazuju da kuvanjem u Zepter posuđu čuvamo 72% više vitamina A, 252% više kalcijuma, 336% više fosfora i čak 83% više gvožđa. Utvrđeno je da juneće meso ima 67% manje masnoće kada se peče u Masterpiece posuđu, a pileće meso 51% manje masnoće. Ovo je dobra vest za osobe sa povišenim holesterolom, a takođe i za one koji spadaju u rizičnu grupu za oboljevanje od karcinoma, s obzirom da je 62% svih kancerogenih oboljenja (karcinom dojke, debelog creva, prostate, bubrega) uzrokovano ishranom bogatom mastima, gojaznošću i nepravilnim pripremanjem hrane u posuđu lošeg kvaliteta, uz dodavanje masnoća, ulja i soli.
- BEZBEDNA ’NON-STICK’ POVRŠINA: Posuđe lošeg kvaliteta je najveći neprijatelj našeg zdravlja. Materijali koji se najčešće koriste za izradu posuđa su: keramika, staklo, aliminijum, teflon, čelik lošeg kvaliteta, laki čelik, emajl, ’non-stick’prevlaka. Ovi materijali često oksidišu i rđaju; posuđe je tanko i hrana lako zagori. Istraživanja su pokazala da ’non-stick’ prevlake i slični materijali prilikom zagrevanja oslobađaju otrovna isparenja koja se smatraju kancerogenim. Zepter ’non-stick’ površina nastala je primenom specijalne tehnologije koja menja strukturu metala, bez nanošenja opasne ’non-stick’ prevlake, pa je ovo posuđe apsolutno bezbedno za zdravlje. Pored toga, lako se održava.
- DIGITALNI TERMOKONTROLOR: Zepter radio digitalni termokontrolor je inovativan, savremen uređaj koji garantuje punu kontrolu i potpuno automatizovan proces kuvanja, od početka do kraja. Smart tehnologija vam omogućava da pripremate zdravu hranu na pravilan način, a da pri tom ne morate da provodite puno vremena u kuhinji. Digitalni termokontrolor nam poklanja više slobodnog vremena da se posvetimo stvarima koje volimo. Željena temperatura i vreme podešavaju se za samo nekoliko sekundi dodirom na dugme. Kada je sve podešeno, proces kuvanja počinje i završava se automatski. Indikator omogućava lako praćenje temperature kuvanja na skali Moist (kuvanje bez dodavanja vode) ili Dry (kuvanje bez dodavanja masnoće). Obojena polja prikazuju tri temperaturna opsega: žuto polje za zagrevanje, zeleno polje za pravilnu temperaturu kuvanja, dok crveno polje upozorava da je posuda pregrejana.
- EKONOMIČNO: Zepter posuđe štedi vreme, energiju i prostor, a pre svega, štiti zdravlje. Hrana se kuva u sopstvenim sokovima na niskim temperaturama, čime se štedi do 70% energije i do 30% hrane, što iznosi na hiljade evra godišnje. Pored toga, hrana se ne preliva i ne prlja šporet; posude su praktične, jer ne zauzimaju mnogo prostora za odlaganje i lako se peru..