Pozovite prijatelja u Club Live 100

TUTTOLUXO 6SB

KOMPLETAN SISTEM ZA ČIŠĆENJE - TUTTOLUXO 6SB

ISPORUKA DO 5 DANA

Kompletan sistem za čišćenje 6 u 1 sa 3 patentirana sistema i 4 filtera pruža izuzetno zadovoljstvo prilikom čišćenja. TUTTOLUXO 6S je bolji od klasičnog usisivača, sa šest funkcija koje obuhvataju: usisavanje sa vodenim filterom (suvo i usisavanje tečnosti); čišćenje pomoću pare i dezinfekcija; istovremeno čišćenje pomoću pare i usisavanje; profesionalno peglanje pomoću pare; prečišćavanje vazduha sa aromaterapijom i vlaženje vazduha.
VIŠESTRUKE PERFORMANSE ZA SAVRŠENO ČIŠĆENJE
6 FUNKCIJA U 1 APARATU

1. Usisavanje sa vodenim filterom (suvo i usisavanje tečnosti)
TUTTOLUXO je usisivač velikih performansi. Možete ga koristiti u raznim situacijama za lako i efikasno čišćenje: za suvo usisavanje - uklanjanje prašine i prljavštine, kao i za usisavanje prosute tečnosti.

2. Čišćenje pomoću pare i dezinfekcija
Visoka temperatura pare steriliše i dezinfikuje, ubijajući bakterije i mikrobe. Mlaz vodene pare lako uklanja i najuporniju prljavštinu i masnoću, bez upotrebe opasnih hemikalija, i dopire do teško dostupnih mesta koje klasični usisivači ne mogu da očiste.

3. Istovremeno čišćenje pomoću pare i usisavanje (istovremeno)
TUTTOLUXO je uvek korak ispred, jer omogućava istovremeno usisavanje i čišćenje pomoću pare. Konstantan mlaz pare pod velikim pritiskom i temperaturom od 148°C dubinski dezinfikuje tepihe, dušeke i tapacirani nameštaj, a zatim efikasan i snažan motor usisava prljavštinu i eliminiše grinje.

4. Profesionalno peglanje pomoću pare (vertikalno i horizontalno)
Profesionalna TUTTOLUXO pegla je jednostavna za upotrebu i, za razliku od običnih pegli, dezinfikuje i osvežava odeću. Ispeglana odeća izgleda kao da ste koristili usluge hemijskog čišćenja, pri čemu najosetljivije tkanine, kao što su svila, somot, vuna, kašmir ostaju zaštićene.

5. Prečišćavanje vazduha i aromaterapija
Disanje ne treba olako shvatati, posebno imajući u vidu sve veći broj obolelih od astme i alergija. Zepterovi istraživači su iskoristili tehnologiju aparata TUTTOLUXO 6S za još jednu važnu namenu – za prečišćavanje vazduha koji udišemo. Sistem filtera prečišćava skoro 100% čestica prašine koje prolaze kroz aparat.

6. Vlaženje vazduha
Mnogi ljudi imaju zdravstvene (suva koža, loš san, suvi kašalj, krvarenje iz nosa...) i respiratorne probleme uzrokovane lošim kvalitetom i suvim vazduhom u našim domovima. Ovlažite vazduh u vašem domu koristeći TUTTOLUXO na dva načina: pomoću pare, koristeći posebno crevo, ili pomoću raspršivača, koji možete nabaviti po izboru.


TUTTOLUXO – PAMETNO ULAGANJE U VAŠE ZDRAVLJE

Ne trošite novac na skupa i opasna sredstva za čišćenje i kese za usisivač. Sa aparatom TUTTOLUXO:
- Štedite do 100% novca za kese za usisivač;
- Štedite do 100% novca za hemijska sredstva za čišćenje;
- Štedite do 50% vremena koje biste utrošili na čišćenje;
- Štedite do 70% vremena koje biste utrošili na peglanje.
 
ŠIFRA PROIZVODA
PWC-700B
NAZIV PROIZVODA
TUTTOLUXO 6SB
BRUTO TEŽINA [KG]
18,9
NETO TEŽINA (KG)
15,4
PRIMENA
Za kućnu upotrebu. Usisavanje - suvo i usisavanje tečnosti, čišćenje pomoću pare i dezinfekcija, istovremeno čišćenje pomoću pare i usisavanje, peglanje pomoću pare, vlaženje vazduha, aromaterapija
PROIZVOĐAČ
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Switzerland
BOJA
Crni
DIMENZIJE
33.6 x 33.2 x 47.9 cm / in package 59.5 x 40 x 55.5 cm
VRSTA PRIMENJENIH FILTERA
Vodeni filtar, poliesterski filtar, ugljeni filtar motora, HEPA filter opcija
NAPON
230 V +/- 6% 50Hz
SNAGA BOJLERA (2 GREJAČA)
2100 W (1050 W + 1050 W)
SNAGA MOTORA
1200W - Visoka tehnologija daje snagu poput motora snage 1600 W
SNAGA PEGLE
850 W
MAKS. PRITISAK PARE
(450 kPa) 4,5 bar
PROTOK PARE
55 g/min.
MAKSIMALNA TEMPERATURA PARE U BOJLERU
148ºC
PRITISAK USISAVANJA
2000 mm H2O (~19,6)
VREME ZAGREVANJA
oko 2 minuta nakon uključivanja pare, samo nekoliko sekundi nakon dopune
PODEŠAVANJE SNAGE USISAVANJA
Da (na uređaju i na fleksibilnoj dršci creva)
KAPACITET BOJLERA (PARE)
ukupno 0.8 L - iskoristivo 0.4 L
ZAPREMINA REZERVOARA
1.2 L
DUŽINA FLEKSIBILNE CEVI
Ap. 2.0 m
DUŽINA KABLA ZA STRUJU
Ap. 5.0 m
OPSEG RADA
8 m
PREKIDAČ ZA PRITISAK
2 +/- 6 Bar 0,3 +/- 0,15
SIGURNOSNO TERMOSTAT
170ºC
SIGURNOSNI VENTIL BOJLERA
^ Bar+/-0.5
NISKONAPONSKE KOMANDE NA RUČKI
5 V
AUTOMATSKO UVLAČENJE KABLA
Nema
ZAŠTITA
Sigurnosni plovak, Toplotna izolacija produžnih cevi, Sigurnosna bravica za paru
PROIZVEDENO U
Italija
GARANCIJA
Garancija u trajanju od 3 godine (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru + Ugovorena garancija - 1 godina po isteku zakonske garancije).
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
CE izjava o usaglašenosti za električnu opremu. Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2004/108/EC za elektromagnetnu kompatibilnost. Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2006/95/EC za "Niski napon". Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2002/95/EC (RoHS) za zabranu upotrebe određenih opasnih materija u električnoj i elektronskoj opremi.
Podelite na:

Povezani proizvodi

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.