OTKRIJTE UKUS KOJI VAM NAJVIŠE ODGOVARA

Bez obzira na to da li više volite kafu ili čaj, elegatan i funkicionalan ZEPRESSO TREND će ispunuti sve vase želje i zahteve kad je u pitanju kvalitet i ukus vašeg omiljenog napitka. Zepresso Trend je neophodan apparat savremenog doba, lagan i mali uklopiće se u svaki prostor. Održavanje aparata je jednostavno. Napravljen je od isključivo najkvalitetnijih materijala i ispunjava svetske najstrožije kriterijume.

Zepresso trend je nova generacija uređaja za pripremu hladnih i toplih napitaka iz kapsule. Najsavremenija tehnologija omogućava pripremu napitaka izvanrednog kvaliteta, od kafe i čaja do Medizep napitaka. Aparat je jednostavan za upotrebu i za nekoliko trenutaka je spreman za pripremu nove šoljice toplog ili hladnog napitka.

Zlatna boja savršeno odgovara klasičnom i prefinjenom ukusu, dok veseli Mondrijan dizajn biraju otvorene osobe sa slobodnijim, ekscentričnim ukusom. Moderan dizajn i inovativna tehnologija za one koje zahtevaju najviše standarde!

LJUBITELJI KAFE – UKLJUČITE SVOJA ČULA

Otkrivanje jedinstvenih aroma u zrnima najfinije kafe na svetu počinje procesom prženja. Izabrali smo najfiniju kafu sa plantaža iz najpoznatijih regiona i ispržili je koristeći tradicionalne metode. Tako smo sačuvali njen jedinstven ukus i aromu, u kojima možete uživati svakog dana.

Naša selekcija kafe je raskošna eksplozija ukusa u svakoj šoljici i istinsko zadovoljstvo za ljubitelje ovog napitka. Mešavine arabika i robusta kafe prodaju se u kutijama od po 10 kapsula, koje se takođe mogu koristiti i u Nespresso® aparatima.  Nudimo vam izbor od 5 različitih vrsta kafe.

Zepter-Zepresso-Coffee-(2)

ZeprezzoTrend_Zepter