ZEPTER SMARTLIFE 

Zepter je proizveo sistem koji će skratiti vreme koje provodite u kuhinji i imaćete više vremena za sebe.Zepter revolucionarna tehnologija ide u paru sa radio indukcionom pločom i radio digitalnim termokontrolorom i daljinskim alarmom.

ZEPTER RADIO DIGITALNI TERMOKONTROLOR

Zepter radio digitalni termokontrolor poseduje digitalni korisnički interfejs i odlikuje se elegantnim, modernim dizajnom i čvrstom, ergonomskom drškom. Uređaj vam daje mogućnost izbora načina kuvanja (bez dodavanja masnoće ili bez dodavanja vode), mogućnost programiranja željene temperature i dužine kuvanja i punu kontrolu nad kompletnim procesom.Nakon programiranja, ovaj pametan sistem automatski održava podešenu temperaturu i vreme i isključuje se po potrebi.

Pre svega, radio digitalni termokontrolor je vaš „čuvar hrane”, jer deluje u interakciji sa ostalim Zepter uređajima koji koriste radio talase.

Zepter Radio Digital Thermocontrol

ZEPTER BUZZER

The Zepter Buzzer is a remote alert device that connects interactively with the Zepter Radio Digital Thermocontrol, informing remotely when the set cooking temperature has been reached, or when the programmed time has elapsed. 

Zepter alarm je povezan sa Zepter radio digitalnim termokontrolorom i pokazuje temperaturu i vreme tokom kuvanja. Zepter alarm funkcioniše do razdeljenosti od 30 m.

Zepter Buzzer

ZEPTER RADIO INDUCTION COOKER

Zepter indukciona ploča predstavlja novu tehnologiju i omogućava da Zepter radio digitalni termokontrolor i Zepter alarm međusobno komuniciraju i tako drže proces kuvanja pod kontrolom.Pritiskom na dugme Zepter indukciona ploča se prilagođava i održava temperaturu, takođe automatski se gasi po potrebi i u skladu sa zadatim parametrima na Zepter radio digitalnom termokontroloru.

Zepter Masterpiece posuđe ima akutermno- kompaktno dno koje savršeno odgovara indukcionoj ploči . Zepter indukciona ploča je kompatibilna da bilo kojim posuđem koje u sebi ima magnet . Spremajte ukusne i zdrave obroke na Zepter način!

Zepter Induction Cooker

ZEPTER NEZAVISNI SMART SUPERIOR MULTISISTEM:

  • ŠTEDI ENERGIJU – ne gubi energiju prilikom kuvanja ili zagrevanja
  • ŠTEDI HRANU – uživajte u spremnim i zdravim obrocima
  • ŠTEDI VREME – više imajte vremena za svoju porodicu i sebe 
  • ŠTEDI NOVAC
  • APSOLUTNO JE BEZBEDAN
  • ŠTITI VAŠE ZDRAVLJE

Zepter Thermocontrol