MODERAN A LUKSUZAN ESCAJG

Kimono, Caprice, Senator i Venus su nazivi setova Zepter escajga koji će trajati večno. Posrebreni, pozlaćeni i besprekorno ispolirani setovi načinjeni su od posebno odabranih, najkvalitetnijih materijala.

Kvalitet, funkcionalnost i dizajn Zepter escajga zadovoljavaju najviše standarde. Izrađen je od visokvalitetnog čelika CrNi 18/10. Pojedini delovi su debljine do 4 mm, što je mnogo više nego što zahtevaju standardi kvaliteta.

Vrhunska tehnologija, neprekidan stručni nadzor i kontrola kvaliteta (po principu „komad po komad”) garantuju vrhunski kvalitet svakog komada. Zepter poseduje sertifikat koji potvrđuje vrhunski kvalitet setova escajga.

(Sertifikat br. – ZE 53549 dokazuje Zepter kvalitet svakog komada).

Setovi su kreirani tako da odgovaraju različitim željama i potrebama kupaca. Svako može izabrati escajg koji će zadovoljiti potrebe njegovog domaćinstva i lični ukus.

Zepter escajg izrađen je od čelika CrNi 18/10 u četiri verzije, a svaki komad je poliran i ističe se visokim sjajem. U poslednjoj fazi izrade nanosi se prevlaka od izuzetno tvrdog srebra i zlata (24-karatno zlato i srebro 999 debljine do 40 mikrona).

VRHUNSKI KVALITET ZA ELEGANTAN I OTMEN IZGLED VAŠE TRPEZE