KVALITET I ELEGANCIJA U SVAKOM DETALJU

Samo ona kreacija koja budi emociju ima posebnu vrednost – ona zaslužuje pažnju, jer ulepšava naš život.

Mnogo je prilika u našem životu koje bi trebalo učiniti svečanim, lepim i nezaboravnim. Bilo da je u pitanju venčanje, rođenje deteta, proslava punoletstva, rođendan, matura, diplomiranje na studijama, unapređenje na poslu, godišnjica venčanja, vredna kupovina... sve su to prilike da podelimo radost sa najdražima.

Svečani, ali i svakodnevni ručak nije samo pitanje forme ili navike, nego i potrebe savremenog čoveka da život učini lepšim, srećnijim.

Čaša je odavno postala simbol gostoprimstva, izraz naše radosti kao domaćina. Njome se šalje jednostavna, ali najlepšim emocijama obojena poruka: „Dobro došli!” Bilo da je u pitanju kratka, nenajavljena poseta, bilo da se radi o pozivu na svečani ručak ili porodično slavlje, čaša je na stolu – ona nas reprezentuje, ona te trenutke čini prijatnijim i svečanijim.

Čaša, a još više pehar, je simbol prijateljstva, zbližavanja i razumevanja: ona poziva na opušten, srdačan i prijateljski razgovor. Ali ne bilo kakva čaša. Izbor čaša za piće je mnogo delikatniji zadatak nego što neki i pretpostavljaju. Kultura aranžiranja stola podrazumeva ne samo da posedujemo materijalna sredstva, već i osećaj za gostoprimstvo. Samo oni koji razumeju i osećaju estetiku postavljanja stola znaju da izaberu prave vrednosti, da se raduju i uživaju u lepoti druženja.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA


Zepter setovi za piće imaju sledeće vrhunske karakteristike: materijal, praktičnost i funkcionalnost, dizajn, održavanje (pranje)

Ekskluzivni Zepter setovi su: La Perle, Prince, Baron, King, Taiga, Conte, Astra. Njihova prelepa imena govore sve o njima. To su umetničke kreacije za sva vremena, harmoničan spoj kvaliteta i funkcionalnosti, klasičnog i avangardnog stila.

Šta je zajednički imenitelj naših ekskluzivnih setova? Izrađeni su od plemenitog čelika (CrNi 18/10 – večiti, neuništivi čelik); nijedan deo seta ne može se razbiti ili oštetiti; (i ne samo to, niko osim vas neće znati koliko je čaša puna, budući da su čaše neprozirne).

  • Neki setovi dekorisani su zlatnim rubom; u stvari, ova raskošna prevlaka od 24-karatnog zlata povećava njihovu vrednost, kako u kvalitativnom tako i u estetskom smislu.
  • TEkskluzivnog su dizajna, lepi i aktuelni za sva vremena (savršeno se uklapaju u svaki enterijer, uz moderan i klasičan nameštaj).
  • Svaka vrsta pića zadržava svoj specifičan originalni ukus (ne dolazi do hemijske reakcije između čaše i njenog sadržaja). Zbog debljine zidova čaša i kvaliteta materijala od koga su izrađene, svetlost i temperatura nemaju uticaja na promenu kvaliteta pića.
  • Lako se održavaju i čuvaju.

PREDNOSTI PROIZVODA

Svaki deo izrađuje se od materijala vrhunskog kvaliteta: nerđajućeg čelika, srebra 999 i 24-karatnog zlata. Čelik je osnovni materijal, a srebro i zlato se koriste za dekoraciju. Za oblikovanje pojedinih delova seta koristi se vrhunska tehnologija, a finalna obrada svakog dela vrši se po specijalnim postupcima koji su visoko cenjeni u svetu.

Zepter setovi za piće i deserte su delo stručnjaka različitih profila: tehnologa, inženjera, fiziologa, degustatora, psihologa, dizajnera.

Sam postupak izrade Zepter setova vrlo je složen. Samo su spoj nauke, majstorske izrade i umetničkog dizajna mogli stvoriti ovakve unikatne proizvode.

SAVRŠEN DODATAK VAŠOJ TRPEZI!