NAPREDNI, KLINIČKI TESTIRANI KOZMETIČKI PROIZVODI

IZVANREDAN KVALITET PREMA ŠVAJCARSKIM STANDARDIMA

Kompaniju Intercosmetica Neuchâtel S.A., Švajcarska osnovala je nemačka grupa Wella 1956. godine, a deo Zepter grupe postala je 1996. godine, čime je nastao Zepter program Cosmetics & Luxury.

Kroz svoje sektore za istraživanje i razvoj i za testiranje kože, laboratorije Intercosmetica konstantno rade na istraživanju i testiranju čistih i efikasnih formula za nove generacije kozmetike. Intercosmetica ima sisteme za upravljanje kvalitetom najvišeg nivoa (sertifikat ISO 9001:2008) i garantuje kontrolu kvaliteta kozmetičkih proizvoda. Od razvoja naprednih formula do proizvodnje finalnog preparata, Intercosmetica potpuno sledi potrebe svojih klijenata.

Kombinacijom inovativnih tehnologija i prirodnih, organskih aktivnih sastojaka, Zepter Cosmetics je ostvarila izuzetne rezultate u oblasti fitokozmetike, i njene kozmetičke linije predstavljaju savršeno rešenje za poboljšanje i zaštitu zdravlja i lepote.

ZEPTER švajcarska laboratorija nudi prirodne proizvode za negu lepote koji NE SADRŽE PARABEN i daju brze i vidljive rezultate u borbi protiv starenja, a njihove blage formule pogodne su i za najosetljivije tipove kože.


  • Laboratorije za istraživanje i razvoj razvijaju inovativne formule
  • Institut za testiranje kože ispituje njihovu efikasnost putem bioinženjering procena, testovima na kupcima i kožnim probama

Intercosmetica laboratories

Quality Certificates

INOVACIJA

Objedinjujući najnovija dostignuća u kozmetičkoj dermatologiji i genetici sa inovativnom tehnologijom, došli smo na korak bliže rešenju za savršen, mladalački i zdrav izgled – to su naši moćni anti-ageing serumi, koji se proizvode u Švajcarskoj.

ZLATNA MORSKA TRAVA (antileukin 6), jedinstven ekstrakt algi, ključni je sastojak naših novih seruma. Zahvaljujući maksimalnoj koncentraciji zlatne morske trave, značajno se smanjuje oštećenje DNK i postižu maksimalni rezultati u borbi protiv starenja.