PIJTE ČISTU VODU!

Koliko je čista vodu koju pijete? „Prečišćena“ voda iz gradskog vodovoda koja dolazi u naše domove često je puna jedinjenja gvožđa, zato što prolazi kroz stare, korodirane podzemne cevi, pa rđa dospeva u vodu koju pijemo i koristimo u domaćinstvu. Uz Zepter sisteme za prečišćavanje vode, slavina sa tri izvoda je savršen, ekonomičan i zdrav sistem za vodu namenjen za vašu kuhinju.

Tehnologija slavine sa tri izvoda – integralni deo Zepter sistema za čistu vodu - omogućava jednostavno i lako korišćenje prečišćene vode za piće ili standardne mešavine hladne i tople vode iz gradskog vodovoda. Funkcije slavine su nezavisne i apsolutno je nemoguće mešanje dve vrste vode. Slavine su izrađene od kvalitetnog mesinga (CW719), dok ih dvostruka prevlaka od hroma i nikla čini veoma otpornim na koroziju.

Oznaka za sigurnost TÜV Rheinland, sertifikat o higijenskoj ispravnosti, ugravirani Zepter logo i 5-godišnja garancija svedoče o vrhunskom kvalitetu proizvoda, koji će još mnogo godina čuvati zdravlje vaše porodice.