OVALNA POSUDA 6,0 L / 30 x 22 CM

ZVEZDA MEĐU MASTERPIECE POSUĐEM

ISPORUKA DO 5 DANA

 
Ova prelepo dizajnirana posuda je prava zvezda Zepter kolekcije posuđa i jedna od naših favorita. Tako je lepa i posebna, da je zovemo „princeza“. Svaka majka ima svoju princezu ili princa, a ova posuda je idealne veličine za pripremu odgovarajuće količine hrane za bebe i ostalih malih obroka za naše najmilije. Posuda je takođe dovoljno velika za pripremu raznih vrsta sosova i preliva.
 
MULTIFUNKCIONALNA POSUDA ZA PRIPREMU MALIH OBROKA I SOSOVA

Uživajte u prednostima najsavremenije tehnologije i fantastičnom Zepter dizajnu. Izaberite posudu iz našeg raznovrsnog asortimana za svoj sledeći kulinarski poduhvat. Zepter zatvoreni kružni ciklus omogućava da hranljiva tečnost ostane unutar posude, pa se hrana kuva u sopstvenim sokovima i nije potrebno dodavati vodu. Zamislite da pripremate mediteranski gulaš u jednoj posudi, sa paprikama, tikvicama, sočivom, slatkom alevom paprikom i majčinom dušicom; specijalitet od začinjene piletine u krem sosu, ili tradicionalni goveđi gulaš sa vinom, bez dodavanja ulja i vode i na niskoj temperaturi. Krajnji rezultat će biti ukusno jelo, koje budi apetit svojim prirodnim bojama, oblikom i teksturom hrane.
ŠIFRA PROIZVODA
Z-V3060
NAZIV PROIZVODA
OVALNA POSUDA 6,0 L / 30 x 22 CM
BRUTO TEŽINA [KG]
4,1
NETO TEŽINA (KG)
3,71
PRIMENA
Za kuvanje na klasičan način (uz dodavanje vode), kuvanje bez dodavanja vode, prženje bez masnoće i kuvanje na pari
PROIZVOĐAČ
HOME ART & SALES SERVICES AG , Sihleggstrasse 23 , 8832 Wollerau , Švajcarska
PROIZVEDENO U
Italija
POKAZATELJ TEMPERATURE
Proizvod se isporučuje sa analognim termokontrolorom. Digitalni termokontrolor možete kupiti posebno.
VRSTA ČELIKA
AISI 316 L-304
VISINA POSUDE
13.5cm
KAPACITET
6l
DIMENZIJE
30x22cm
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
Da
POGODNO ZA KORIŠĆENJE U RERNI
Da
POGODNO ZA UPOTREBU SA SYNCRO CLIK POKLOPCEM
Ne
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Deklaracija o usaglašenosti sa Direktivama 1935/04/EC i EU 10/2011 koja potvrđuje da su korišćeni materijali i proizvodi namenjeni za kontakt s hranom, 2023/06/EC – deklaracija koja potvrđuje usaglašenost sa ograničenjima za opasne supstance, 97/23/EC – standard EN12788 – deklaracija koja potvrđuje da su ispunjeni zahtevi koji se odnose na posude za kuvanje pod pritiskom za kućnu upotrebu.
GARANCIJA
Garancija na najmanje 30 godina za besplatnu popravku ili kompletnu zamenu svih proizvoda od Zepter metala u slučaju neispravnosti u materijalu ili izradi. Garancija na 24 meseci za zamenu delova koji nisu izrađeni od Zepter metala 316L i 304. Digitalni i analogni termokontrolori takođe su obuhvaćeni garancijom na 24 meseca. Ne stavljajte Zepter termokontrolor u rernu, mašinu za sudove ili na zagrejane površine i nemojte ga izlagati visokim temperaturama. Garancija za plastične delove je 24 meseca. Nemojte ih stavljati u rernu i ne izlažite ih visokim temperaturama. Zepter daje garanciju za pozlatu na svim svojim proizvodima. Ova garancija ne obuhvata estetske promene usled uobičajenog habanja koje ne utiču na performanse proizvoda, kao i štetu nastalu usled nepravilne upotrebe proizvoda. Garanciju možete iskoristiti samo uz originalni dokaz o kupovini, te vas molimo da sačuvate račun.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.