KOMPLETAN SISTEM ZA ČIŠĆENJE

Koristeći najsavremeniju tehnologiju i prirodnu snagu vodene pare, TUTTOLUXO - KOMPLETAN SISTEM ZA ČIŠĆENJE 6 U 1 iz porodice Zepter pruža vrhunsko iskustvo u čišćenju, budući da je za klasu bolji od svakog klasičnog usisivača. Sa 6 glavnih funkcija, 3 patentirana sistema, 4 filtera i raznovrsnim priborom, kompletan Zepter sistem za čišćenje je jednostavan za rukovanje i održavanje.

Koristeći najsnažnije poznato dezinfekciono sredstvo, vodenu paru, Tuttoluxo štiti naše zdravlje i okolinu, a u isto vreme postiže profesionalne rezultate u čišćenju svih vrsta površina. Zahvaljujući profesionalnoj pegli, koja ulazi u sastav sistema, svi izgužvani nabori na odeći jednostavno će nestati. Vodena para duboko prodire u tkanine, dezinfikuje ih i istovremeno štiti.

Tehnološki unapređen i multifunkcionalan, opremljen raznovrsnim priborom koji je savršeno prilagođen za sve namene i površine ili za peglanje odeće.

Zašto šest, kada jedan aparat rešava sve!

Tuttoluxo2_fullwidth

1. USISAVANJE SA VODENIM FILTEROM

suvo i usisavanje tečnosti

Tuttoluxo je usisivač visokih performansi. Možete ga koristiti u skoro svakoj situaciji za lako i efikasno čišćenje: SUVO USISAVANJE - uklanjanje prljavštine i prašine i USISAVANJE TEČNOSTI - usisavanje svih vrsta prosutih tečnosti.

Tuttoluxo nije samo profesionalni usisivač, on i filtrira vazduh pomoću jedinstvenog Spray sistema, koji hvata čestice prašine i uklanja i najsitnije čestice prašine iz vazduha. Ovo se ne bi moglo postići poroznim filterom od papira od koga su načinjene kese za usisivače.

2. ČIŠĆENJE POMOĆU PARE I DEZINFEKCIJA

Kada je reč o čišćenju, vodena para ima višestruku primenu i brojne prednosti!

Visoka temperatura vodene pare steriliše i dezinfikuje, ubijajući sve bakterije i mikrobe. Mlaz vodene pare bez napora uklanja i najuporniju prljavštinu i masnoće, bez upotrebe štetnih hemikalija, i stiže i do teško dostupnih površina koje ne možete očistiti običnim usisivačem.

Uživajte u prirodnoj snazi vodene pare!

3. ISTOVREMENO ČIŠĆENJE POMOĆU PARE I USISAVANJE

istovremeno

Tuttoluxo je uvek korak ispred, jer objedinjava snagu usisavanja i snagu vodene pare.

Konstantan mlaz vodene pare pod pritiskom, temperature od 148°C, duboko prodire u tepihe, dušeke i tapacirani nameštaj, eliminišući grinje, a zatim efikasan i snažan motor usisava prljavštinu, kao i tela uginulih grinja. Rezervoar sa grejačem može se dopuniti u toku rada aparata – ne morate čekati da se ohladi.

Tuttoluxo je prosto SAVRŠEN!

4. PROFESIONALNO PEGLANJE POMOĆU PARE

Vertical & horizontal

The Tuttoluxo iron is handy and professional, offering incomparable disinfecting and refreshing features that ordinary domestic irons can’t promise.

The water refilling system ensures constant steam pressure during ironing, both horizontally and vertically. Achieves dry-cleaning like results, using only the power of steam, saving time and money. Protects even the most delicate fabrics, including silk, corduroy, wool, cashmere…

5. PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA I AROMATERAPIJA

Luksuz čistog vazduha

Imajući u vidu sve veći broj obolelih od astme i alergija, ni disanje više ne možemo posmatrati kao nešto što se podrazumeva. Istraživači kompanije Zepter omogućili su da se tehnologija aparata Tuttoluxo iskoristi za prečišćavanje vazduha koji udišemo.

Sistem filtera eliminiše skoro 100% čestica prašine koje prolaze kroz aparat. On prečišćava i vazduh koji udišemo. Dok čistite klasičnim usisivačem, prašina iz tepiha odlazi u vazduh koji udišete. Međutim, Tuttoluxo čisti vaše tepihe i istovremeno prečišćava vazduh.

Poboljšajte svoje raspoloženje, osvežite se i relaksirajte u sopstvenoj oazi zdravlja; dodajte samo nekoliko kapljica tečne arome (Zepter Cosmetics Aroma) u rezervoar sa čistom vodom.

6. Vlaženje vazduha

Oaza zdravog života

Mnogi ljudi pate od glavobolje, ali nije svima poznato da je ona prouzrokovana lošim kvalitetom vazduha u našim domovima. Još jedan način da Tuttoluxo učini vaš dom zdravim: pomoću vlaženja vazduha. Suv vazduh isušuje kožu, kosa gubi svoju živost, pogoršavaju se simptomi alergije i astme, ugrožen je kvalitet sna, često dolazi do pojave prehlade, gripa i respiratornih oboljenja, bola u grlu, krvarenja iz nosa i suvog kašlja.

Možete ovlažiti vazduh na dva načina: pomoću pare, koristeći savitljivo crevo pomoću raspršivača, koji možete poručiti po izboru. Tuttoluxo vlaži suv, zimski vazduh i poboljšava vaše zdravlje… i disanje ponovo postaje zadovoljstvo.

IZVANREDNE KARAKTERISTIKE APARATA TUTTOLUXO

HIGIJENSKI

Za nekoliko trenutaka, dva jaka grejača (2 x 1050 W) proizvode paru temperature od oko 148°C, koja ubija mikrobe, bakterije, viruse, grinje i druge mikroorganizme koji žive u vašem tepihu, dušeku i nameštaju i mogu prouzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme, kao što su astma i alergije.

Sistem rezervoara sa grejačem omogućava ravnomeran i konstantan pritisak pare čak i za najzahtevnije poslove. Ne morate čekati da se grejač ohladi pre dosipanja vode – kad god vam je potrebno, snaga pare stoji vam na raspolaganju.

SNAŽAN

Tuttoluxo obezbeđuje konstantnu snagu vodene pare od 450 kPa (4,5 bara). Snažan mlaz pare rastvara i najuporniju prljavštinu, koju zatim usisava snažan i efikasan motor. 

Tuttoluxo vam omogućava da istovremeno usisate i očistite pomoću vodene pare ona mesta za koja nikada ne biste pomislili da je to moguće! Potrebno je da direktno na ručki povećate ili smanjite snagu usisavanja, bez zaustavljanja, bez ikakvog napora i bez dodatnog utroška energije! 

Aparat je tako snažan da ne morate čekati da se ohladi a zatim ponovo zagreje, za razliku od drugih paročistača.

PERFORMANSE

Usisni motor aparata Tuttoluxo je pravo remek-delo. On ima prednosti motora od 1200 W, ali je efikasan kao motor od 1600 W. Tuttoluxo je pametan aparat, ali je snažniji, efikasniji i ekonomičniji, a u isto vreme čuva naše okruženje. Veličina nije bitna – trajnost jeste!

EKONOMIČAN

Nikada više nećete morati da trošite novac na skupe, opasne proizvode za čišćenje. Više nećete morati da trošite novac za kupovinu kesa i filtera za usisivač: štedite do 100% na kesama za usisivač i na deterdžentima.

Vodena para je veoma efikasna – jedan litar vode daje 1.000 litara pare. Zahvaljujući izvanrednom dizajnerskom rešenju aparata Tuttoluxo, rezervoar sa vodom možete dopuniti tokom rada, tako da nikada nećete ostati bez pare. Sa aparatom Tuttoluxo štedite vremena  utrošili na čišćenje i na peglanje.

Tuttoluxo je pametan aparat koji vas upozorava kada je rezervoar prazan. Efikasan usisni motor troši manje struje nego što biste pomislili s obzirom na performanse. On štedi vaš novac, jer smanjuje račun za struju!

Ima li boljeg načina da uštedite novac za medicinske troškove i lekara nego da obezbedite čisto i zdravo okruženje, jer dom je vaše utočište od opasnosti savremenog života.

Tuttoluxo_Zepter

TUTTOLUXO FILTERI – PERIVI I DUGOTRAJNI

1. FILTER SA PLOVKOM

zadržava krupnije čestice, koje nisu ‘uhvaćene’ pomoću Spray sistema. On čuva i štiti filter za vazduh.

2. FILTER ZA VAZDUH

prečišćava vazduh koji prolazi kroz aparat uklanjajući neprijatne mirise, a takođe i sprečava da sitne čestice uđu u motor aparata.

3. FILTER OD POLIESTERA

koji se nalazi na izlaznom otvoru za vazduh sa zadnje strane aparata, zadržava minijaturne čestice od svega 0,3 mikrona, koje su uspele da prođu kroz prethodne filtere. Filter od poliestera ublažava buku, pa je Tuttoluxo jedan od najtiših aparata ove klase.

4. FILTER ZA MOTOR

sprečava ulazak raznih čestica (od tepiha, kućnih ljubimaca i sl.), u motor. Takođe, filtrira vazduh koji hladi motor. Ovo je jedinstvena funkcija koju imaju svi modeli Tuttoluxo aparata.

HEPA FILTER (filter za vazduh velike efikasnosti) po izboru

Tehnologija HEPA filtera obezbeđuje maksimalnu efikasnost (99,97%) zadržavanja čestica veličine do 0,3 mikrona. HEPA filter takođe eliminiše mikroorganizme iz vazduha u zatvorenom prostoru.