Pozovite prijatelja u Club Live 100
Skoljke na pari
Procitajte

Skoljke na pari

Za ljubitelje školjki, napravili smo ukusno jelo sa dodatkom preliva od pečuraka, pesto sosa, paradajza i džina. Brzo se pripremaju, samo stavite školjke u hladnu Zepter posudu, bez dodavanja ulja i vode, poklopite, uključite na nisku temperaturu i to je to!

Postavio: 21.5.2020. 19:06:10 Zepter International | sa 0 komentara

Ražnjići za svačiji ukus (vege, pileći, svinjski)
Procitajte

Ražnjići za svačiji ukus (vege, pileći, svinjski)

Svi volimo meso pripremljeno na roštilju! Ali, sve je mnogo ukusnije i bolje kada znamo da smo pripremili omiljeno jelo na potpuno zdrav način, zahvaljujući Zepter grileru!

Postavio: 30.4.2020. 13:23:24 Zepter International | sa 0 komentara

Djumbir keksici od spelt brasna
Procitajte

Djumbir keksici od spelt brasna

Djumbir keksići tako neodoljivo mirišu na praznike. Posni su, obiluju zdravim sastojcima, a tako su aromatični. Pored toga što su jestivi, mogu biti deo dekoracije, ali i divan jestivi ukras za jelku.

Postavio: 27.12.2019. 13:14:08 Zepter International | sa 0 komentara

Losos sa senfom i začinskim biljem i dalmatinsko varivo
Procitajte

Losos sa senfom i začinskim biljem i dalmatinsko varivo

Da li i Vi imate osećaj da izbor posnih jela nije tako veliki i da svaki dan jedemo isto? Srećom, ovo je samo zabluda. Kada su u pitanju posna jela izbor je raznolik i izuzetno ukusan. Jedno od posnih jela koje će oduševiti sve goste za vašom prazničnom ili slavskom trpezom je i Losos sa senfom i začinskim biljem i dalmatinskim varivom.

Postavio: 18.12.2019. 14:42:53 Zepter International | sa 0 komentara

Uskršnji doručak
Procitajte

Uskršnji doručak

Pripremili smo uskršnji tradicionalni doručak u Zepter posuđu. Kuvana šunka, dve salate sa osvežavajućim povrćem i šparglom sa holandez sosom, a kao dezert uskršnji slatki hleb sa kafom. 

Postavio: 23.4.2019. 15:49:09 Zepter International | sa 0 komentara

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.