• Uklonite proizvod
    Prihvatiti
    Otkazati
    Ukupna cena: 0,00 RSD
Zepter Blog > Lepota i Zdravlje
  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6  > 
Pročitajte

​KVANTNA kozmetika (Budućnost koja je počela) 

Konvencionalna medicina, kao i savremene metode nege i očuvanja zdravlja i lepote, bave se lečenjem simptoma bolesti, odnosno tretiranjem posledica promena na nivou organa i organskih sistema. Takav pristup često ne daje zadovoljavajuće rezultate, jer ne deluje na uzrok promena, s obzirom da je za savremenu medicinu i kozmetologiju uzrok uglavnom nepoznat i nevidljiv, jer je fenomen života za nas još uvek "zapakovana tajna".
Objavljeno: 19.11.2019. 11:30:01 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Kako ublažiti posledice zračne terapije

Oktobar je mesec borbe protiv raka dojke. Povodom toga pišemo o prirodnim načinima da pacijentkinje koje se bore sa ovom bolešću lakše podnesu zračenje, poprave imunitet i pojačaju moć organizma da se bori sa malignim ćelijama
Objavljeno: 11.10.2019. 12:24:43 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Primena Bioptron svetlosne terapije kod bola u usnoj duplji

Hronični bol sluzokože usne duplje se definiše kao bol koji traje duže od tri meseca i koji se nastavlja i nakon upalnog procesa koji mu je predhodio. Ovaj bol mogu izazvati različite patološke promene uključujući „sindrom gorućih usta“, afte, zapaljenja usne duplje i usana, kao i različite hronične ranice (ulceracije).
Objavljeno: 29.9.2019. 12:54:14 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Kako da napravite kremu za ruke

Čak i ako vam nije praksa da sami pravite svoju kozmetiku, verujemo da ponekad poželite da na svoju kožu nanesete nešto potpuno prirodno. Jedan od najjednostavnijih proizvoda koje možete napraviti, bez ikakvog rizika po vaše zdravlje je krema za ruke.
Objavljeno: 10.6.2019. 16:05:36 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Prirodna kozmetika: šta je i zašto treba da bude vaš izbor

Oznake “organsko” i “prirodno”sve češće se koriste za različite proizvode, od šampona, preko krema i losiona za telo, do maskara. I dok su neki proizvodi zaista (barem delimično) prirodni, kod drugih je to uglavnom marketinški trik.
Objavljeno: 29.5.2019. 14:22:57 od strane Zepter International | sa 0 komentara
  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6  > 
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".