• Uklonite proizvod
    Prihvatiti
    Otkazati
    Ukupna cena: 0,00 RSD
Zepter Blog > Zepter Kozmetika
  < 1 - 2  > 
Pročitajte

Koja je razlika između dnevne i noćne kreme i da li su vam potrebne obe?

Da, noćne kreme su nam potrebne. Hajde da vidimo koja je uloga dnevne, a koja noćne kreme u našoj svakodnevnoj nezi i po čemu se to razlikuju.
 
Objavljeno: 22.3.2019. 15:31:57 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Kupovina parfema - kako odabrati pravi?

Parfem nije samo još jedan kozmetički proizvod. On je više od toga; neka vrsta ličnog potpisa, prijatna navika, a neretko i podsetnik na razne lepe događaje koje sa njim povezujete. Percepcija mirisa bazirana je na emociji, senzualnosti i mašti.
Objavljeno: 5.3.2019. 11:44:04 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Želite da bezbolno uklonite bore? Evo zašto je serum najbolje rešenje

Kada pomislite da vas samo mesec dana deli od nestajanja sitnih i ublažavanja većih bora, ujednačavanja tona i zdravije i sjajnije kože, oklevanje ne izgleda kao dobar izbor, zar ne?
Objavljeno: 11.2.2019. 14:27:09 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Kako odabrati kvalitetan anti-aging kozmetički proizvod?

Sada zaista nemate ni jedan izgovor da ne krenete u bitku sa borama. Pogledajte naše predloge i preduzmite nešto već danas. Za nekoliko nedelja će vam koža biti i više nego zahvalna. 
Objavljeno: 1.2.2019. 14:31:56 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Kako da negu lica pretvorite u luksuzni ritual u kome ćete uživati

Idete na posao, starate se o porodici, održavate domaćinstvo a imate i društveni život! Zvuči kao tipičan dan u životu savremene žene! A treba da vodite računa i o svom zdravlju i izgledu! Znamo da to nije lako, ali vi ste sjajna žena koja radi više poslova u isto vreme i stiže da se posveti svojoj karijeri, porodici i prijateljima.
Objavljeno: 14.12.2017. 15:10:10 od strane Zepter International | sa 0 komentara
  < 1 - 2  > 
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".