Pozovite prijatelja u Club Live 100

ZEPTER More Juice Press - Sok od kupina

ZEPTER More Juice Press - Sok od kupina

Prirodni, sveže ceđeni sokovi su uvek bolja varijanta od kupovnih... U vreme kad ima raznog voća treba ga što više iskoristiti i što češće jesti, bilo onako sveže grickati ili kroz neki ovako osvežavajući napitak.
 
sok-od-maline-2.jpg

A i svom organizmu na taj način činite dosta dobrog jer kruške su bogate borom koji pomaže telu da iskoristi kalcijum i samim tim dobre su u prevenciji osteoporoze, a inače smanjuju i različite upale, infekcije, pa i prevenciju raka.

sok-od-maline-3.jpg

Kiwi je isto super u poboljšanju imunog sistema čime pomaže u borbi protiv prehlada, gripa, i drugih vrsta upala i infekcija. Visok sadržaj magnezijuma u kiwiju poboljšava proizvodnju energije unutar mozga, čime se povećava koncentracija, pamćenje i olakšava mentalni umor.
 
sok-od-maline-4.jpg

sok-od-maline-7.jpg

A kupine, one su priča za sebe. Snažan su antioksidans, dobre su za zdravlje srca, jačanje kostiju, bolje pamćenje... tako da kada se sve sabere ovaj napitak pored toga što je sam po sebi ukusan i krajnje osvežavajući super je za prevenciju osteoporoze, jača imunitet, dobar je za srce i još mnogo toga pride...

Da umalo da zaboravim da pomenem ananas mada i on se uklapa u celu gornju priču :)
 
sok-od-maline-5.jpg

A kako da najbolje iskoristite dobrobiti svih ovih voćkica kada ih pretvarate u sok, pa koristite ZEPTER  More Juice Press sokovnik.

sok-od-maline-8.jpg

Potrebno je:
(za 2 osobe)
 
  • 500 g kupina
  • 2 kiwija
  • 2 kruške
  • pola ananasa
  • 10-ak listova nane

sok-od-maline-9.jpg


Način pripreme:
 
  • Kiwi i ananas sam oljuštila od kore i krupno isekla. Kruške sam isekla na kriške.
  • Svo voće (i nanu) sam propustila kroz sokovnik.
  • U čaše sam sipala pripremljen sok, dodala malo leda i ukrasila sa kriškom ananasa, po kojom kupinom i listićem mente.
 
sok-od-maline-9-1.jpg
 

Postavio: 24.8.2018. 12:13:20 Zepter International | sa 0 komentara
Zepter Kuhinja
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.