Pozovite prijatelja u Club Live 100

MULTIFUNKCIONALNI MIKSER MIXSY®

NAJNOVIJI KUHINJSKI APARAT ZA SVAKODNEVNU UPOTREBU

ISPORUKA DO 5 DANA

mixSy® mikser, konstruisan u Švajcarskoj, radi velikom brzinom od 10.000/12.000 obrtaja u minuti (o/min.) (I brzina) i 15.000/17.000 o/min. (II brzina). Ovaj multifunkcionalni aparat isporučuje se u kompletu sa četiri zamenljiva nastavka (višenamenski rezač, seckalica, dve različite mutilice). Dodatni pribor čine procesor (mlin), praktična posuda za mešanje i stalak za odlaganje, koji štedi prostor. Izaberite mixSy® ako želite pouzdan, vrhunski aparat savršenih performansi.
MEŠANJE, MUĆENJE, USITNJAVANJE, MLEVENJE I SECKANJE – SVE U JEDNOM APARATU
mixSy® ima izvanredne karakteristike, kao što su vrlo jak motor, dve brzine rada i četiri nastavka koji mogu da ispune i najzahtevnije zadatke u kuhinji. Nastavci su izrađeni od kvalitetnog i otpornog nerđajućeg čelika, i mogu se koristiti za mešanje hrane direktno u posudi u kojoj kuvamo. Ovaj kuhinjski pomoćnik je tih, izdržljiv, lagan i jednostavan za upotrebu, i nikada vas neće izneveriti. mixSy® će vam omogućiti da uradite brojne poslove oko pripremanja hrane, tako da vam drugi aparati neće biti potrebni. Aparat je lagan i kompaktan, a praktičan stalak omogućava vam da ga ostavite na radnom stolu za svakodnevnu upotrebu.

VIŠENAMENSKI REZAČ
Rezač sa četiri sečiva posebno je namenjen za mlevenje i usitnjavanje tvrdog mesa, svežeg i kuvanog, kao i sirovog povrća koje ima dosta vlakana, i ribe. Mutifunkcionalno sečivo takođe je idealno za pravljenje pirea za bebe od voća i povrća, za usitnjavanje sadržaja supe direktno u posudi u kojoj kuvamo, za pripremu savršenog pirea, bez grudvica, kao i za pravljenje sosova i ’smutija’ od sastojaka koji sadrže dosta vlakana. Možete ga koristiti i za usitnjavanje povrća za salate ili voća za pripremu pekmeza i džema, kao i za drobljenje kockica leda. Drugi rezač ima dva sečiva i može se koristiti za mlevenje mesa.

MUTILICA (za kremove)
Mutilica je idealan nastavak za mućenje belanaca, suflea i milk šejkova. Obrano mleko pretvara u penu, koja u kombinaciji sa vašim omiljenim sastojcima može da zameni šlag. Zadivite svoje prijatelje fantastičnim desertima: tiramisuom, puslicama i raznim kremovima! 

MUTILICA
Mutilica je idealna za pravljenje savršenog majoneza, a takođe će vam pomoći da napravite sosove i prelive za salatu, kao i omlet i testo za palačinke. Isto tako, može se koristiti za mućenje krompir pirea i krem čorbi. Mutilicu možete koristiti za pripremu kozmetičkih preparata kod kuće.

PROCESOR – MLIN
Procesor vam omogućava da meljete orahe i razno seme, rendate sir, pravite prezle i seckate aromatično bilje i začine. Bademe, orahe, čokoladu i mnoge druge sastojke može da pretvori u prah. Ako volite da uživate u šoljici dobre kafe - najbolja je kafa koju ste sami samleli, i zato ispunite vaš dom njenom posebnom aromom! Procesor melje i najtvrđe sastojke brzinom od 16.000 obrtaja u minuti, a napravljen je od acetala, materijala vrhunskog kvaliteta, koji je 6 puta skuplji od polipropilena i jači i bezbedniji od drugih vrsta plastike.

VIŠENAMENSKA POSUDA 
Visoka posuda od polikarbonata idealna je za mućenje majoneza, sosova i ’smutija’. Takođe se može koristiti za merenje raznih sastojaka. Hranu koju ste izmešali ili samleli u posudi možete pokriti poklopcem koji ste dobili uz posudu i odložiti u frižider. Posuda se može koristiti u mikrotalasnoj rerni do 150°C.
 
ŠIFRA PROIZVODA
VO-022-K
NAZIV PROIZVODA
MULTIFUNKCIONALNI MIKSER MIXSY®
BRUTO TEŽINA [KG]
2,65
NETO TEŽINA (KG)
2,43
PRIMENA
Multifunkcionalni uređaj za obradu hrane: seckanje, usitnjavanje, rezanje, mlevenje, homogenizovanje, mešanje, drobljenje, mućenje i pasiranje
PROIZVOĐAČ
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
MATERIJAL
Svi delovi su napravljeni od nerđajućeg čelika, ne utiču na ukus hrane
BOJA
Narandžasto-bela
DIMENZIJE
Visina 33 cm
SNAGA
170 W
NAPON
Napajanje 230 - 240 V AC - 50 Hz
DUŽINA KABLA
1.5 m (nije odvojiv)
BRZINA MOTORA
11 000/16 000 obrtaja u minuti (rpm)
PROIZVEDENO U
Koreja
GARANCIJA
2 godine (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru)
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2004/108 / EC za elektromagnetnu kompatibilnost; Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2006/95/EC za "Niski napon"; Izjava o usaglašenosti 1999/5 / EC radio opreme i telekomunikacione terminalne opreme; Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2002/95/EC (RoHS) za zabranu upotrebe određenih opasnih materija u električnoj i elektronskoj opremi;
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.