ZEPTER HOTELI

APART HOTEL BEOGRAD

Opustite i uživajte u superkomfornom hotelu koji neguje poseban odnos prema zdravlju gostiju i smešten je u centru grada i epicentru kultne beogradske atmosfere. 

Uđite u Zepter svet polako okrivajući Beograd, jer je skoro sasvim izvesno da ćete mu se ponovo vratiti.

Prvi apartmanski hotel visoke kategorije, smešten u srcu Beograda, predstavlja oazu mira, luksuza i komfora u koju je pretočena Zepter misija zdravlja. U prizemlju se nalaze recepcija, SmartLife restoran sa raznovrsnim a zdravim menijem, snek bar u kome se servira doručak i aperitiv bar sa bogatom ponudom napitaka i Zepresso kafe. 

Zepter konferencijska sala, smeštena na međuspratu, je multifunkcionalna sala pogodna za razne sastanke.  JoyMe terasa na drugom spratu, kapaciteta do 80 osoba, idealna je za razne prijeme na otvorenom. Od I do VI sprata raspoređene su sobe i apartmani. 

SmartLife fitnes centar, idealno mesto za održavanje telesne forme, i biblioteka smešteni su na VII spratu, kao i impozantna terasa Horizont za prijeme na otvorenom, koja može da ugosti do 100 osoba.

Svaki apartman i prostor u ovom hotelu pruža jedinstveni doživljaj strogog centra Beograda a ujedno predstavlja i oazu zdravlja, lepote, luksuza i mira.

KONTAKT:
Adresa: Terazije 10, Beograd
Recepcija: +381 11 30 63 800
booking@hotelzepter.rs
www.hotelzepter.rs

 


HOTEL VRNJACKA BANJA

Jedan od najpoznatijih hotela u bivšoj Jugoslaviji (nekadašnja Zvezda) svojim šarmom starog gradskog, banjskog hotela u centru grada, privlači brojne goste iz celog sveta već decenijama. Veliki broj događaja odigrao se pod krovom ovog hotela koji i dalje važi za drugi najveći kongresni kapacitet u Srbiji. Prostrane i udobne sobe, ljubazno osoblje i izvrsna hrana pokazuju zašto je ovom kompleksu godinama dodeljivana zlatna medalja srpskog banjskog turizma.

Na mestu nekadašnjeg starog hotela Zvezda, u centralnom delu šetališta Promenada i na površini od čak 11.445 m2, danas se nalazi velelepni Zepter hotel, jedan od najvećih i najimpozantnijih hotela u Vrnjačkoj Banji. Hotel je jedinstveni spoj starog i novog dela. Stari deo, iz 1920. godine, direktno je podignut na Promenadi, glavnoj pešačkoj komunikaciji Vrnjačke Banje, uz Vrnjačku reku i njegova spoljašnja arhitektura je zakonom zaštićena kao istorijski spomenik, a novi, veći deo hotela, izlazi na ulicu paralelnu Promenadi, što hotelu daje savršen položaj i dobre pristupe sa svih strana. 

Zepter hotel svojim gostima pruža raznovrsne sadržaje: dva restorana (Zepter SmartLife restoran i Kristalnu dvoranu), Zepresso aperitiv bar, letnju terasu sa pogledom na Promenadu u okviru Zepter SmartLife restorana, zubnu ordinaciju i Zepter Garden Block, otvoreni prostor u kojem gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića.

Od sportskih sadržaja, najatraktivniji je novi zatvoreni bazen sa termalnom vodom  (koji u letnjem periodu ima svoju baštu sa aperitiv barom), kao i potpuno nova teretana i sauna. Ovaj hotel je poznat i po svojim kongresnim salama – Zepter Conference Hall i Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.200 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u čak pet manjih salas.

KONTAKT:
Adresa: Vrnjačka br.12, Vrnjačka Banja
Recepcija: +381 (0)36 612-167 / +381 (0)63 664-843
Fax +381 (0)36 611-770
office@zepterhotelvbanja.com 
rezervacija@zepterhotelvbanja.com
https://zepterhotelvbanja.com/
HOTEL DRINA BAJINA BAšTA

Luksuzan i moderan hotel Drina, visoke kategorije, smešten u samom centru Bajine Bašte (168 km od Beograda i 38 km od Užica), u centru gradskog naselja Bajine Bašte – pešačkoj zoni, u neposrednoj blizini reke Drine, po kojoj i nosi ime, planine Tare i manastira Rača. 

Zgrada hotela se nalazi između dve glavne ulice grada, naslanja se na pešačku zonu centra i ušuškana je u raskošno zelenilo obližnjih parkova, što eksterijer hotela, u kolorističkom smislu, čini još interesantnijim. I u periodu godine bez vegetacije, intenzitet boja fasade od crvenkaste opeke i dalje zadržava upečatljivost u okolnom pejzažu ovog lepog grada.

Osim savršenih uslova za aktivan i opuštajući odmor, hotel Drina nudi i sve pogodnosti za smeštaj i ishranu sportista tokom sportskih priprema na otvorenim terenima i u sportskoj hali koja se nalazi u blizini.

S obzirom na bogatstvo kulturno-istorijskih i prirodnih resursa u okolini, za goste hotela organizuju se razni izleti po Nacionalnom parku Tara, vožnje čamcima rekom Drinom ili krstarenje jezerom Perućac.


KONTAKT:
Adresa: Vojvode Mišića 5; Bajina Bašta
Informacije: +381 (0)31 862 451
office@zepterhoteldrina.comrezervacija@zepterhoteldrina.com
https://zepterhoteldrina.com/

VILLA DRINA

Vila Drina je ušuškana u bujno zelenilo Perućca, 13 km uzvodno od Bajine Bašte, u podnožju planine Tare. Smeštena je u zagrljaju dve reke – Vrela i Drine – obe udaljene od Vile svega dvadesetak metara. 

Na tom mestu vodopad reke Vrelo, najkraće reke u Evropi, duge svega 365 metara, zbog čega je nazivaju i reka Godina, obrušava se u Drinu praveći veličanstven vodopad. Sa ovog čarobnog mesta gosti nose nezaboravne uspomene na okrepljujući boravak i zdrav san uz huk vodopada.

Raskošna Vila, sagrađena između dva svetska rata, nedavno je potpuno renovirana i pretvorena u moderan hotel sa 15 soba, sa najsavremenijom opremom i infrastrukturom, te predstavlja pravi dragulj na turističkoj mapi Srbije.

U rekonstrukciji se ni najmanje nije izgubio originalni duh kuće, samo su tehnička rešenja – oprema soba i ostalih prostora – podignuta na savremeni ugostiteljski nivo. Od Vile ka zapadu nalazi se jezero Perućac s neverovatnim prirodnim ambijentima zbog kojeg je čitav ovaj kraj uz Drinu nedavno proglašen za „broj jedan čudo prirode u Srbiji“.


KONTAKT:
Adresa: Perućac
Informacije: +381 (0)31 859 300 +381 (0)31 859 333
office@zepterhoteldrina.comrezervacija@zepterhoteldrina.com
https://zepterhoteldrina.com/

RESTAURANT VRELO

Restoran Vrelo smešten je na vodopadu rečice Vrelo. Većina baštenskih stolova je postavljena iznad samog vodopada, što ovaj ambijent čini jedinstvenim. Pored toga, reka Vrelo je na više mesta premošćena drvenim terasama na koje su postavljeni stolovi. Ceo baštenski deo restorana Vrelo natkriljuju guste krošnje drveća, stvarajući prijatnu hladovinu i za vreme najvećih letnjih vrućina. Ručak u bašti restorana je nezaboravan doživljaj i jedinstvena prilika za fotografisanje u bajkovitom ambijentu.

Zatvoreni deo restorana Vrelo ima 120 mesta i otvorenu terasu nad rekom. Pogodan je za organizaciju raznih svečanosti i okupljanja.

KONTAKT:
Adresa: Nikole Tesle bb, Perućac
Informacije: +381 31 / 859 095
office@zepterhoteldrina.com / rezervacija@zepterhoteldrina.com
https://zepterhoteldrina.com/