PREMIJA PLUS I KLIK

PREMIJA PLUS

Premija Plus je društvo za posredovanje u osiguranju osnovano 2009. i već godinama je partner Zepter Grupe. Bavi se posredovanjem u svim vrstama osiguranja, životnih i neživotnih, kako za pravna, tako i za fizička lica.

Umrežavanjem sa najvećim osiguravajućim kućama na našem tržištu, stvorili su poziciju iz koje mogu za svakog klijenta da nađu najbolje rešenje i obezbede dugoročnu finansijsku stabilnost. U svom radu rukovode se osnovim principima svoje korporativne filozofije, koji podrazumevaju nezavisno, stručno i pouzdano savetovanje, uz poštovanje specifičnih potreba i mogućnosti svakog klijenta, nudeći optimalna rešenja po najboljim mogućim uslovima.

Posetite sajt www.premijaplus.rs i informišite se detaljnije o usluzi posredovanja u osiguranju.


premium-plus-2

premium-plus-1

premium-plus-3

KLIK

Premija Plus je razvila sajt klikosiguranje.rs kako bi svim svojim klijentima omogućila da do osiguranja dođu i online u par klikova. Preko sajta klikosiguranje.rs možete kupiti polisu putnog osiguranja ili poručiti ponude neke od drugih vrsta osiguranja, koje su u ponudi.

Zaposleni u Premiji Plus će u najkraćem roku odgovoriti na Vaš zahtev, prikupiti i poslati Vam najkvalitetnije ponude osiguranja uz poređenje i pojašnjenje. NA KLIK DO OSIGURANJA


premium-plus-4


KONTAKT:

PREMIJA PLUS D.O.O.

Kralja Petra 32/3

11000 Beograd

www.premijaplus.rs

tel: 011 20 28 465, 011 20 28 463

email: posrednik@premijaplus.rs

premium-plus-5