REAL ESTATE

ZEPTER Real Estate je kompanija sa najvećim i najdiverzifikovanijim portfoliom u Srbiji koji se sastoji od svih vrsta poslovnog prostora.

Sa našim klijentima razvijamo durogočne odnose pružajući im najbolja rešenja u cilju zadovoljenja njihovih potreba.

Osnovan 2008. godine, Zepter Real Estate poseduje, upravlja i razvija jedan od najvećih rezidencijalnih, prodajnih, kancelarijskih i industrijskih portfolia u Srbiji koji obuhvata preko 380.000 m². Zepter Real Estate čini uigran tim iskusnih profesionalaca. Trudimo se da našim klijentima pružimo najviši stepen kvaliteta usluge, lojalnosti i posvećenosti. Interesi naših klijenata su uvek bili i ostaće naš glavni prioritet na čemu temeljimo razvoj dugoročnih međusobnih odnosa.

Naš timski pristup poslu podrazumeva da su potrebe klijenata od podjednake važnosti svakom članu tima ZRE. Kako bi svaki posao bio doveden do uspešnog kraja kroz zaključenje ugovora, punu pažnju posvećujemo kako promenama na tržištu tako i promenama u zahtevima klijenata. Na taj način se trudimo da našim klijentima saradnju sa nama učinimo pre svega isplativom, prijatnom i lišenom nepotrebnog stresa.


PORTFOLIO

ZEPTER Real Estate upravlja jednim od najvećih portfolia nepokretne imovine u Srbiji, koji trenutno čini preko 380.000 m² prostora. Predmetna nepokretna imovina, uključujući prodajne, poslovne, skladišne, proizvodne i stambene objekte, locirana je u Beogradu i u skoro svim značajnijim gradovima/administrativnim centrima Srbije.

Naše upravljačke aktivnosti su fokusirane na kvalifikovanoj proceni potencijala imovine i njene dalje komercijalizacije kroz iznajmljivanje ili prodaju. Naš glavni cilj je da primenom inteligentnog i profitno orijentisanog pristupa, zakupcima nepokretne imovine obezbedimo novi kvalitet.


KONTAKT:

Bulevar Mihaila Pupina 117

11070 Novi Beograd, Srbija

Pon - Pet / 09:00 - 17:00

+381 69 89 00 003

+381 11 20 19 170

email: realestate@zepter.rs

zepter-realestate-1

zepter-realestate-2

zepter-realestate-3