• Uklonite proizvod
    Prihvatiti
    Otkazati
    Ukupna cena: 0,00 RSD
Zepter Blog > Posts with tag
  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6  > 
Pročitajte

Junetina sa pirinčanim rezancima

U receptu za junetinu sa testeninom od pirinča imate savršeno izbalansirane proteine, ugljene hidrate, vitamine i biljna vlakna. Inspiraciju smo pronašli u Aziji, a zahvaljujući njegovom veličanstvu, našem Zepter Woku, ovaj specijalitet spremićemo na poptuno zdrav i bezbedan način.
Objavljeno: 21.9.2018. 10:34:31 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Palamida sa blitvom

Palamida spada u plave ribe i pripada porodici skuša na koju najviše i podseća. Ako izuzmemo seckanje namirnica, za ovaj recept biće Vam potrebno oko pola sata ili manje ako budete kuvali krompir i blitvu paralelno sa ribom.
Objavljeno: 14.9.2018. 11:16:35 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Rižoto s gamborima i šparglom

Rižoto s morskim plodovima je uvek dobar izbor za nedeljni ručak ili elegantnu večeru, bilo da obrok spremate za svoju porodicu ili ste pozvali prijatelje u goste. Sofisticirano, ukusno i jednostavno. Mi smo spojili naizgled nespojivo i dodali malo zelene boje i drugačije strukture u klasičan rižoto – šparglu i pesto sos koji u ovom jelu koristimo kao začin.
Objavljeno: 31.8.2018. 14:28:07 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Limunada od lubenice

Lubenica sadrži dosta vode i malo karolija pa je povoljna kod dijetalne istrane a uz to je i dobar diuretik i "čištač" organizma. Poboljšava PH vrednost krvi, a krvne sudove čisti od masnih naslaga. Ipak, osim vode, sadrži mnogo korisnih sastojaka koji podstiču rad imunog sistema i povoljno utiče na kožu (hidrira je spolja i iznutra)  tako da ako imate probleme sa aknama svakodnevno uzimanje soka od lubenice može da pomogne.
Objavljeno: 31.8.2018. 13:47:01 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Domaća pasta sa biftekom i povrćem

Iskombinovali smo domaću pastu, najbolji komad mesa i malo povrća i dobili ovaj fantastičan, a opet lagan obrok. Lagan i za konzumiranje i za pripremu.
 
Objavljeno: 14.8.2018. 14:23:35 od strane Zepter International | sa 0 komentara
  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6  > 
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".