• Uklonite proizvod
    Prihvatiti
    Otkazati
    Ukupna cena: 0,00 RSD
Zepter Blog > Posts with tag
  < 1 - 2 - 3  > 
Pročitajte

Palamida sa blitvom

Palamida spada u plave ribe i pripada porodici skuša na koju najviše i podseća. Ako izuzmemo seckanje namirnica, za ovaj recept biće Vam potrebno oko pola sata ili manje ako budete kuvali krompir i blitvu paralelno sa ribom.
Objavljeno: 14.9.2018. 11:16:35 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Rižoto s gamborima i šparglom

Rižoto s morskim plodovima je uvek dobar izbor za nedeljni ručak ili elegantnu večeru, bilo da obrok spremate za svoju porodicu ili ste pozvali prijatelje u goste. Sofisticirano, ukusno i jednostavno. Mi smo spojili naizgled nespojivo i dodali malo zelene boje i drugačije strukture u klasičan rižoto – šparglu i pesto sos koji u ovom jelu koristimo kao začin.
Objavljeno: 31.8.2018. 14:28:07 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Rižoto sa sipinim mastilom

Ovaj morski specijalitet izgleda kao da ga je sam Dart Vejder spremio za Sith Lordove, ali upkos pretećem izgledu donosi bogate ukuse morskih dubina zahvaljujući neverovatnim svojstvima sipinog mastila koje daje, ne samo boju, nego i aromu čitavom jelu.
Objavljeno: 7.8.2018. 10:58:37 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Domaće njoke sa gamborima i kozicama

Kozice i gambori, kao i svi morski plodovi, sadrže veliku količinu zdravih omega-3 masnih kiselina, koje pozitivno deluju na kardiovaskularni sistem – štite rad srca, smanjuju rizik od srčanog udara i doprinose snižavanju visokog krvnog pritiska.  
Objavljeno: 29.6.2018. 10:15:50 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Brancin

Brancin je riba koja je omiljena među restoranskim kuvarima i za njom vlada velika potražnja. Kada se pripremi na pravilan način ova riba ima puterast ukus, svilenkastu teksturu i sočno meso.
Objavljeno: 25.4.2018. 16:27:16 od strane Zepter International | sa 0 komentara
  < 1 - 2 - 3  > 
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".